Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia bate Dobrovatul intr-un meci in care ambii portari s-au remarcat prin gafe de proportii

0 Comments 📁 Liga 5 🕔13.May 2019
Bosia bate Dobrovatul intr-un meci in care ambii portari s-au remarcat prin gafe de proportii

Vointa Bosia a trecut cu 5-2 de Stejarul Dobrovat, intr-un meci din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 5-a, Seria I. Reusitele gazdelor au venit pe fondul unor gafe imense ale portarului advers, celalalt nelasandu-se mai prejos, gresind la randul sau in mod flagrant.

Bosia si-a asigurat punctele inca de la pauza, pe fondul unui 3-0 sec care nu lasa loc de comentarii. Trei dintre reusitele formatiei antrenate de Bogdan Ursu au luat nastere din lovituri de la coltul terenului, in timp ce ultimul gol a fost inscris printr-un sut de la mijlocul terenului (Harton).

Marcatori: Madalin Cascaval (2), Eduard Petruta, Constantin Mihalache si Gabriel Harton, respectiv Doru Amariei (2).

Vointa Bosia a evoluat in urmatoarea formula: Stoica – Petruta, Harton, Mihalache, Turcanu, Teodorescu, Purice, Roibu, Cordoneanu, Cascaval, Adascalitei

Rezerve: Paveliuc, Ciubotariu, Vieriu, Ursu, Rotaru

Alte rezultate inregistrate in aceasta etapa: AS Tutora-Astra Raducaneni 3-1, Viitorul Ciortesti-Fulgerul Tibanesti 3-1 si Prutul Prisacani-Vointa Voinesti 4-2.

In etapa a 19-a a Seriei I, Vointa Bosia se va deplasa la Ciortesti pentru a da piept cu Viitorul din localitate, in timp ce Stejarul Dobrovat intalneste pe teren propriu Prutul Prisacani.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Petru Marius Sofrone; arbitri asistenti: Mihai Morariu, Petru Apreutesei. Observator: Stefan Vasilescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *