Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Barajul de promovare in Liga a 4-a: Tutora, Holboca si Helesteni/Miroslovesti

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔21.May 2019
Barajul de promovare in Liga a 4-a: Tutora, Holboca si Helesteni/Miroslovesti

Campionatele Ligii a 5-a Iasi sunt pe cale sa se incheie, la aceasta ora stiindu-se deja doua dintre echipele calificate la “baraj”. Este vorba despre AS Tutora (foto), reprezentanta Seriei I, si AS Holboca (Seria II), formatie care a terminat anul in spatele liderului detasat Viitorul Targu Frumos.

In Seria a III-a, lucrurile stau un pic altfel, in sensul in care gasim doua echipe, despartite de un singur punct, care se lupta la castigarea campionatului. Spicul Helesteni (68p) si Biruinta Miroslovesti (67) s-au detasat de restul, acum, cand mai sunt doar trei etape ramase de disputat.

Exista semne destul de clare conform carora si Spicul Helesteni doreste sa urce in Liga a 4-a, fie direct, castigand Seria a III-a, fie la baraj in postura de ocupanta a locului secund.

AS Tutora este antrenata de jucatorul Stiintei Miroslava, Petru Agrigoroaei, si are drept obiectiv promovarea in primul esalon din judet. Acelasi lucru il putem spune si despre Holboca, in conditiile in care acolo se vorbeste deja despre construirea unui teren sintetic similar cu cel din Tomesti. Pana sa fie ridicat, insa, daca ar fi sa promoveze, Holboca va juca la Tomesti meciurile din turul campionatului viitor.

Primaria Comunei Holboca asigura un buget consistent, langa echipa facandu-si simtita prezenta, usor-usor, o serie de sponsori ce vor continua si din vara incolo.

SISTEMUL DE DESFASURARE A BARAJULUI

Barajul de promovare in Liga a 4-a se va desfasura intr-o locatie neutra (Letcani, Targu Frumos?), pe sistemul “fiecare cu fiecare”. Vor fi trei date stabilite de AJF Iasi (SI-SII, SII-SIII si SI-SIII), castigatoarea urmand sa fie decisa in functie de totalul punctelor acumulate, golaveraj, fair-play si alte criterii, in cazul in care egalitatea dintre doua combatante persista.

Duminicapetarla.ro va fi prezenta la cel putin unul dintre meciurile lui AS Tutora.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *