Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 28: Gloria Baltati-Flacara Erbiceni (26 mai, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.May 2019
Liga 4, Iasi – Etapa 28: Gloria Baltati-Flacara Erbiceni (26 mai, 12:00)

Intr-o etapa a carui cap de afis este meciul de la Cristesti dintre Moldova si Unirea Mircesti, Flacara Erbiceni se va deplasa la Baltati pentru a obtine toate punctele puse in joc intr-un duel interesant contra echipei care a aruncat in aer finalul de sezon in Liga a 4-a ieseana.

In etapa a 26-a (intermediara), Baltatiul soca printr-un succes la limita, 1-0, in fata liderului Unirea Mircesti, niveland situatia din clasament. Acum, cand ne mai despart doar trei etape de finish, Moldova Cristesti, Flacara Erbiceni si Unirea Mircesti se afla la egalitate de puncte – 60!

Erbiceniul antrenat de Denis Cretu porneste cu un moral bun, fiind singura echipa neinvinsa in 2019. In plus, nu mai departe de miercuri, Flacara Erbiceni a castigat si titlul de campioana la juniori A1, dupa loteria loviturilor de departajare.

Stefan Daniliuc (portar) si Mihai Asofiei (mijlocas) sunt doi dintre jucatorii pe care Cretu va miza duminica. Cei doi au avut un aport considerabil in partida amintita. Asofiei a inscris de doua ori si a tinut Flacara in viata. Apoi, a intrat in scena Daniliuc, parand o lovitura inainte ca unul dintre colegii sai sa transforme pentru cucerirea trofeului.

Gloria Baltati este unul dintre adversarii in fata caruia Erbiceniul a cedat puncte pretioase. In tur, Flacara a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu echipa pregatita de catre Dragos Florea.

Un alt rezultat notabil al Baltatiului obtinut in duelurile directe cu Erbiceni a fost consemnat in prima etapa a sezonului 2017/18, atunci cand Gloria trecea la scor de neprezentare de “alb-rosii”, pe terenul din Lungani.

Gloria Baltati-Flacara Erbiceni va fi condus de o brigada de Liga a 3-a avandu-i in componenta pe Cosmin Roman (centru), Adrian Condurache si Ionut Melinte. Cornel Popa a fost delegat pentru a observa activitatea celor trei arbitri.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *