Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cozmestiul reapare pe harta fotbalului judetean iesean. Viitorul Cozmesti va incepe din Liga a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔08.June 2019
Cozmestiul reapare pe harta fotbalului judetean iesean. Viitorul Cozmesti va incepe din Liga a 5-a

La mijlocul acestei saptamani, am asistat, la Cozmesti,la “nastererea” neoficiala a noii echipe a comunei. Podgoria Cozmesti a disparut de mult, asa ca Liga a 5-a va primi cu bratele deschise cel putin inca un nume nou din aceasta vara.

Viitorul Cozmesti se pare ca va fi numele echipei care va reprezenta Cozmestiul. De acest lucru se ocupa Sabin Gabriel Popa, dimpreuna cu alti locuitori din sat si Grupul civic al tinerilor dim Cozmesti. Conform spuselor lui Sabin, Primaria Cozmestiului nu a dat semne cum ca ar dori fotbal in comuna prea curand.

CUPA SATELOR – COZMESTI 2019

Joi, 6 iunie, la Cozmesti, a avut loc Cupa Satelor la fotbal. Viitorul Cozmesti a intalnit o selectionata formata din jucatori ieseni care activeaza la echipe de Liga a 4-a si a 5-a (Vointa Bosia, AS Poly 2014, Unirea Scanteia). Alin Purice, jucator legitimat la Vointa Bosia, s-a ocupat personal de incropirea acestei selectionate.

Pe un teren care imprumuta caracteristicile majoritatii stadioanelor de acest nivel – denivelari, suprafete fara iarba, dar care poate fi cosmetizat, cu conditia sa se gaseasca un om care sa se ocupe de el, Viitorul Cozmesti a pierdut cu 2-5 in fata selectionatei Iasului. Pe teren, in tricoul Viitorului, au evoluat, pe intreaga durata a partidei, tatal (fundas, 47 ani) si fratele (portar) jucatorului Politehnicii Iasi, Adrian Moldovan.

Baza sportiva din localitate dispune si de o cladire de vestiare. Starea acesteia nu se afla intr-o stare avansata de degradare, putandu-le servi jucatorilor drept “casa” in viitoarea editie de campionat.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *