Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică a încheiat cu două victorii prima zi de la Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor

0 Comments 📁 Juniori 🕔06.May 2021
Steaua Magică a încheiat cu două victorii prima zi de la Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor

Steaua Magică 2011, antrenată de Petre Sinescu, a început turneul de la Câmpulung Muscel cu două victorii importante, 5-1 în fața lui FC Voluntari și 2-0 vs Optimum Alba Iulia. Meciuri la finalul cărora antrenorul Sinescu s-a declarat foarte mulțumit, apreciind calitatea adversarilor întâlniți, dar, cu mult fair-play, și doza de șansă pe care a avut-o Steaua Magică în cel de-al doilea meci.

STEAUA MAGICĂ – FC VOLUNTARI 5-1
Marcatori: Luca Bostan (2), Denis Zagan, Iustin Stan și Mateo Zălincă.

STEAUA MAGICĂ – OPTIMUM ALBA IULIA 2-0
Marcatori: Luca Bostan, Denis Zagan.

CONSIDERAȚIILE LUI SINESCU, DUPĂ PRIMA ZI DE COMPETIȚIE

Voluntariul este o echipă foarte bună, din punctul meu de vedere. Jucători de o calitate extraordinară, luați individual. Am fost conduși cu 1-0 și am avut puterea să revenim, fapt pentru care mă declar mulțumit de copiii mei. Am avut capacitatea de a reveni, reușind până la final să marcăm de cinci ori. În plus de asta, am mai irosit câteva șanse de a marca. Copiii au înțeles mesajul meu, au învățat ceva din turneul pe care l-am avut la Miroslava (n.r. Iași Junior’s Cup) și asta nu poate decât să mă bucure pe mine ca antrenor. În cel de-al doilea meci, s-a simțit o oarecare oboseală… Era și normal, până la urmă, ținând cont că am avut doar o oră pauză între cele două jocuri. Elevii mei au arătat voință, atitudine, sacrificiu, lucruri care mă bucură. Optimum Alba Iulia, o echipă la fel de bună, bine clădită, despre care mi s-a transmis ca a câștigat turneul de la București. Mi-au sărit în ochi 3-4 copii foarte buni de la ei. În sfârșit, am avut și noi noroc, adversarii ratând, pe fondul nostru de oboseală, câteva situații clare de gol. Am încheiat o zi cu două victorii legate și cel mai mult mă bucură că nu am luat gol cu Optimum Alba Iulia!

Steaua Magică a deplasat la Câmpulung Muscel un lot format din 12 jucători. Partidele se întind pe durata a 50 de minute (2×25). Dinamo București, Zenit Oradea și Kids Tâmpa Brașov sunt următorii adversari pe care îi va întâlni Steaua Magică în faza grupelor.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<