Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică își continuă parcursul fără cusur la Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor

0 Comments 📁 Juniori 🕔07.May 2021
Steaua Magică își continuă parcursul fără cusur la Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor

Copiii antrenați de Petre Sinescu au acumulat patru victorii consecutive în cadrul Trofeului Sfinx U10 Cupa Campionilor, adăugând alte două succese pe lângă cele din ziua de debut (5-1 vs Voluntari, 2-0 vs Optimum Alba Iulia).

Steaua Magică 2011 – Zenit Oradea 6-1
Marcatori: Luca Bostan (2), Denis Zăgan (3), Rareș Bârlădeanu

Steaua Magică 2011 – Dinamo 7-0
Marcatori: Luca Bostan (3), Laurențiu Zăgan, Iustin Stan și Rareș Bârlădeanu (2)

TROFEUL SFINX-ZIUA A DOUA: DECLARAȚII PETRE SINESCU

Încă o zi reușită pentru copii, cu două rezultate pozitive, în care am văzut o dorință de a progresa ca joc, lucru regăsit și pe tabela de marcaj. Mă bucur pentru ei, deoarece muncim mult la antrenamente și ușor-ușor vom culege roadele. Primul meci a fost unul bun, cu un început reușit; în primele 5 minute, era deja 2-0 și asta le-a dat încredere băieților. De aici încolo am controlat meciul, deși Oradea e o echipă destul de bună, cu jucători foarte tehnici. Cu Dinamo a fost un meci special, în condițiile în care i-am întâlnit pentru prima dată. Fapt ce i-a motivat mult pe copii. Sunt mulțumit, de asemenea, că n-am luat gol. Sunt mulțumit și de faptul că începe să se observe omogenitatea grupului. Cei cinci jucători noi încep să se integreze și asta cântărește mult în economia partidelor. A crescut calitatea jocului pe ambele faze!

Astăzi, în reuniunea de dimineață, este programată ultima partidă din grupe: Steaua Magică 2011-Kids Tâmpa Brașov. Ulterior, competiția va continua cu faza optimilor, primele patru echipe din grupă mergând mai departe.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<