Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică a avansat în faza sferturilor de finală de la Trofeul Sfinx

0 Comments 📁 Juniori 🕔08.May 2021
Steaua Magică a avansat în faza sferturilor de finală de la Trofeul Sfinx

Steaua Magică a trecut peste primul hop din faza KO a turneului de la Câmpulung Muscel-Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor, după victoria repurtată în fața lui Alma Sibiu, scor 2-0. Cele două goluri ale formației antrenate de Petre Sinescu și Daniel Curcă au fost înscrise de Luca Bostan. Luca este și principalul marcator al Stelei, reușind să înscrie minim un gol în cele 6 jocuri susținute până acum de gruparea ieșeană.

În sesiunea de dimineață, Steaua Magică-Kids Tâmpa Brașov 5-2, meci contând pentru ultimul etapă din faza grupelor. Marcatori: Luca Bostan (2), Rareș Bârlădeanu, Darius Bajureanu, Iustin Stan.

ZIUA 3. CONSIDERAȚIILE ANTRENORULUI PETRE SINESCU

Au fost două meciuri diferite. Unul în grupe, în care copiii au jucat de la egal la egal cu campioana națională pe țară la 2011 (Kids Tâmpa Brașov). Deși brașovenilor le-au lipsit vreo trei jucători de bază, copiii mei s-au impus de o manieră ce îmi dă încredere că suntem pe drumul cel bun.

A urmat jocul din optimi, în care am reușit să ne impunem foarte greu, Alma Sibiu fiind o echipă redutabilă, care ne-a pus în permanență probleme. Copiii au intrat relaxați pe teren, deși i-am atenționat pe parcursul zilei că ne așteaptă un test dificil, în ciuda faptului că adversarii noștri încheiaseră grupa pe locul 4.

Mă bucur că am ajuns în primele opt echipe ale acestui turneu și pentru faptul că elevii mei au avut capacitatea de a înscrie meci de meci. Primul lucru la care trebuie lucrat atunci când ajungem acasă este PARTEA MENTALĂ!

Steaua Magică-CS Luceafărul 2010 Cluj-Napoca, programat astăzi, este meciul care poate trimite echipa ieșeană în careul de ași al turneului de la Câmpulung.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<