Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prezentarea Grupei 2010 a clubului STEAUA MAGICĂ IAȘI

0 Comments 📁 Juniori 🕔20.May 2021
Prezentarea Grupei 2010 a clubului STEAUA MAGICĂ IAȘI

Grupa 2010 din cadrul clubului ieșean Steaua Magică a fost înființată în anul 2015. Sub coordonarea antrenorului Radu Chelaru, Steaua Magică 2010 a participat, de-a lungul timpului, la multe turnee importante în țară, unde a reușit câteva clasări pe podium.

Punem mare accent pe individ, pe individualizare, în ideea de a oferi mai târziu fotbalului jucători compleți din punct de vedere tehnic, fizic și tactic. Posesia, viteza în gândire, pasul filtrant, luarea hotărârilor adecvate diverselor situații cu care te confrunți în timpul unui meci, duelurile 1 vs 1 și execuțiile personale sunt principiile de bază ale acestei grupe. La antrenamente, căutăm să perfecționăm aceste aspecte!

Radu Chelaru – antrenor Steaua Magică 2010

Obiectivul final al antrenorului este acela de a ajunge la jocul de 11 la 11, ținând cont că GRUPA 2010 are în componență un lot destul de numeros, cu dubluri pe posturi și jucători de calitate valorică apropiată.

Relațiile dintre copii sunt caracterizate printr-o prietenie construită în decursul acestor ani, în care au făcut primii pași în fotbal la Steaua Magică, mergând apoi împreună prin țară la turnee. Lucru care se aplică și în rândul părinților, aceștia remarcându-se prin răbdare și susținere necondiționată a antrenorului.

Antrenamentele se desfășoară la Depoul Alexandru cel Bun, iar înscrierile sunt permanent deschise – Radu Chelaru 0740811278.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<