Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Perioada de pregătire continuă cu alte două jocuri amicale pentru Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen

0 Comments 📁 Stiri 🕔10.July 2021
Perioada de pregătire continuă cu alte două jocuri amicale pentru Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen

“Geto-Dacii” și-au aflat adversarii pe care urmează să îi întâlnească în primul sezon din istorie. Până atunci, însă, echipa condusă de Bogdan Rotaru și-a programat o serie de partide amicale prin care încearcă să pună totul la punct pentru debutul oficial.

Primul test al verii a fost în compania unei echipe similare, din regiunea Regensburg (foto articol), FC România Regensburg, acolo unde activează foste cunoștințe din Liga a 4-a ieșeană-portarul Daniel Movilă și Andrei Darea. S-a terminat 3-1 pentru FC România, toate golurile fiind înscrise în ultimul sfert de oră al confruntării: Ignat 78′, Bodonea 87′, Tescu 90+3′ / Lazăr 76′.

GETO-DACII: Dobre – Al. Rotaru, Tișmănar, C-tin Rotaru, Mureșan – Oancea (cpt), B. Rotaru, Ștefan – Poplăcean, Lazăr, Sima.
Au mai evoluat: Iacob, Despa, Simtion, Pîrvu și Zamfir.

Campionatul va debuta pe 1 august, fapt pentru care au mai fost perfectate alte două partide amicale, după cum urmează: VTA Garmisch-Partenkirchen – Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen (18 iulie) și V Lichtenau Weilheim și Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen (25 iulie).

Jocul cu VTA Garmisch, echipă turcească, pe care o cunosc foarte bine, va fi tratat ca unul oficial. Practic, este meciul care ne va oferi imaginea reală a echipei noastre, la finalul căruia și vom ști exact la ce ne putem aștepta de la sezonul ce bate la ușă. Situată un nivel mai sus decât noi, în B-Klasse, VTA Garmisch are în componență un mix de jucători cu experiență și tineri, iar atuul lor este agresivitatea pozitivă în joc. Chiar dacă e o echipă cu experiență, vom juca pe stadionul pe care VTA și Geto Dacii își vor disputa jocurile de pe teren propriu. Noi îl vom trata ca un joc pe teren propriu și vom încerca să impunem ritmul, să avem posesie și să ajungem în fața porții mai des decât adversarul. Ne interesează și rezultatul, ar fi ca și cum am adăuga încă de pe acum 3 puncte în clasament, în cazul unei victorii. Dacă vom reuși asta, sezonul sună bine! Va fi un antrenament general pentru tot ce înseamnă proiectul “Geto-Dacii”. Vom avea o susținere numeroasă la teren, compartimentul de marketing va avea și el primul test, plus tot ceea ce înseamnă staff și voluntari care vor încerca să facă o primă demonstrație organizatorică. Atât adversarul, cât și asistența vor avea ceva surprize! Un nou mod de abordare a fotbalului amator, o serie de elemente originale ce se pliază pe un eveniment ce se va desfășura pe parcursul a 3-4 ore. Un eveniment sportiv nu ar trebui să se rezume doar la cele 90 de minute în care sunt implicați actorii principali. Acestea fiind spuse, pentru noi, oficial, campionatul nu va începe pe 1 august, ci pe 18 iulie, împotriva turcilor de la VTA!

Bogdan Rotaru – președinte Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<