Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciuri cu FCSB și Academia Gheorghe Hagi pentru Steaua Magică, la Brașov Junior’s Cup

0 Comments 📁 Juniori 🕔18.August 2021
Meciuri cu FCSB și Academia Gheorghe Hagi pentru Steaua Magică, la Brașov Junior’s Cup

Clubul Steaua Magică va participa în perioada 19-22 august la Brașov Junior’s Cup cu Grupa 2011, câștigătoarea Gold Cup Piatra Neamț, în luna iunie a acestui an.

La fel cum s-a procedat și în weekend-ul de la Piatra Neamț, componenții Grupei 2011 au fost împărțiți în două echipe astfel încât antrenorul Petre Sinescu să poată urmări progresul copiilor în condiții de adversitate.

“Un turneu puternic, cu echipe foarte competitive, la capătul căruia sunt convins că vom avea numaide câștigat. Mă aștept ca piticii să se ridice la nivelul competiției, deși am avut puține zile de pregătire după vacanță. Sper ca Brașov Junior’s Cup să ne dea spiritul de care avem nevoie pentru următorul turneu, de la Cluj (3-5 Septembrie ), cât și pentru meciurile din campionatul județean.”

Petre Sinescuantrenor Steaua Magică 2011

Steaua Magică Verde a fost distribuită în Grupa B a turneului, alături de Viitorul Argeș Violet, FCSB București, Portul Călărași și ACS Kids Tampa Brașov White. “Albii” de la Steaua Magică sunt în Grupa C, cu Academia Gheorghe Hagi, Sf Ilie Oană București, ACS Tampa Brașov și CSU Craiova Alb.

Rezultatele “pokemonilor” lui Petre Sinescu la ultimele trei turnee: locul 4 la Trofeul Sfinx U10 – Cupa Campionilor, “argint” la Didi Premier Cup și “aur” la ultimul turneu, Gold Cup Piatra Neamț.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<