Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ACS ComVal 2020 Valea Lupului a bifat primul succes în campionat, 6-1 cu Unirea Andrieșeni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔22.August 2021
ACS ComVal 2020 Valea Lupului a bifat primul succes în campionat, 6-1 cu Unirea Andrieșeni

ComVal 2020 Valea Lupului a trecut la scor de Unirea Andrieșeni, 6-1 (3-1), în prima etapă a campionatului Ligii a 5-a, Seria II, Iași.

Echipa oaspete a avut totul sub control pe întreaga durată a confruntării, pe un teren de dimensiuni reduse și cu o suprafață de joc specifică eșalonului la care facem referire.

După o serie de ocazii ce părea că nu se mai termină, ComVal a deschis scorul, în minutul 21, prin Iulius Vasilache, din pasa ideală primită de la atacantul Radu Cozma. Câteva minute mai tarziu, același Vasilache a dublat avantajul “lupilor”.

Finalul de repriză a mai adus încă două goluri, de această dată împărțite în mod egal. Mai întâi, Andrieșeniul a redus din diferență, 1-2, prin Basarab, pentru ca Mihai Vălianu să își pună amprenta decisiv asupra scorului pauzei, 1-3.

Rând SUS (stânga-dreapta): Costel Săcrieru (antrenor principal), Ionuț Odăgeriu (președinte-jucător), Cătălin Seserman, Radu Popescu, Radu Cozma, Alin Bîzdîgă, Bogdan Corduneanu, Dragoș Călin, Gheorghe Albu (antrenor secund)

Rând JOS: Mihai Vălianu, Sebastian Săcrieru, Cornel Asăndulese, Alexandru Mertic, Ionuț Miron, Iulius Vasilache

Pentru a fi siguri de cele 3 puncte, “lupii” au mai mușcat de două ori în debutul părții secunde. Vasilache și-a completat hat-trick-ul, iar Vălianu a realizat dubla, 1-5.

Cu puține momente înainte de final, stoperul Cătălin Seserman a pus cireașa pe tort, marcând din lovitură liberă cel mai frumos gol al meciului.

Revenirea Andrieșeniului pe harta fotbalului județean ieșean a fost marcată corespunzător, atât prin numărul considerabil de spectatori prezenți la meci, cât și printr-un moment deosebit pregătit de gazde. Lovitura de începere a fost dată simbolic de un om important pentru comunitatea din Andrieșeni.

Antrenorii Costel Săcrieru și Gheorge Albu au optat pentru următorul prim “11”: Călin – Asăndulese, Bîzdîgă, Seserman, Mertic, Miron, S. Săcrieru, Popescu, Vasilache, Vălianu și Cozma.

Pe parcurs au intrat și președintele-jucător Ionuț Odăgeriu (46′), respectiv portarul Bogdan Corduneanu (75′). De altfel, singurii jucători pe care i-a avut la dispoziție echipa oaspete, care nu a putut conta pe prezența lui Robert Spînu, plecat în concediu, și Marian Dumitriu, indisponibil din cauza unei accidentări.

Au arbitrat Cătălin Lamatic, asistat la cele două linii de Sebastian Ștefan Stanciu și Andrei Arhip. Observator din partea AJF Iași a fost delegat vicepreședintele forului ieșean, domnul Valeriu Lungu.

Etapa următoare, pe 29 august, ACS ComVal 2020 Valea Lupului se va deplasa la Movileni pentru duelul cu Biruința din localitate, meci considerat pe teren propriu, ca urmare a unei înțelegeri între cele două grupări. La stadionul din Valea Lupului încă se lucrează. Componenții ComVal așteaptă cu nerăbdare să evolueze “acasă”, alături de oameni care au încredere în noul proiect fotbalistic din Valea Lupului și care pun suflet la această echipă.

Activitatea ACS ComVal 2020 Valea Lupului este susținută de autoritățile locale din Valea Lupului (Primăria și Consiliul Local Valea Lupului) și de încă doi alți parteneri, Tonmir și Casa Auto Mercedes-Benz Iași. Conducerea acestei grupări așteaptă în continuare să li se alăture iubitori de fotbal din Valea Lupului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<