Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică 2011, din turneu în turneu: Brașov Junior’s Cup, urmează Transilvania Football Festival

0 Comments 📁 Juniori 🕔24.August 2021
Steaua Magică 2011, din turneu în turneu: Brașov Junior’s Cup, urmează Transilvania Football Festival

Prezentă la Brașov Junior’s Cup cu două echipe, Steaua Magică Alb și Steaua Magică Verde, gruparea ieșeană a încheiat turneul de la Tărlungeni în prima jumătate a clasamentului, dintr-un total de 21 de echipe participante. “Albii” s-au clasat pe 9, “verzii” secondându-i cu un bilanț similar – 5 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, dar golaveraj inferior: 12-3, respectiv 11-5.

La finalul a patru zile intense, antrenorul Petre Sinescu a apreciat această competiție drept una puternică, cu echipe bune și foarte bune, în care s-a respectat filosofia imprimată de la cele mai fragede vârste, aceea de a nu urmări neapărat rezultatele, cât progresul individual al fiecărui copil care pășește pragul clubului.

“A fost un turneu bun, cu echipe competitive, la care piticii au mers cu dorința de a progresa, iar acest lucru s-a observat în evoluția lor pe teren. Am văzut la ei ambiție, determinare, dar și momente mai puțin bune, asupra cărora ne vom focusa în următoarea perioadă. Per total, o experiență frumoasă ce ne va ajuta pe viitor!”

Petre Sinescu – antrenor Steaua Magică 2011

Următoarea oprire a “pokemonilor” pregătiți de Petre Sinescu este Cluj-Napoca, acolo unde, în perioada 3-5 septembrie, va avea loc Transilvania Football Festival. De asemenea, copiii așteaptă cu nerăbdare reînceperea campionatului județean de fotbal, odată cu relaxarea protocolului sanitar și anunțul președintelui AJF Iași, care a dat în liga2.ro ca dată aproximativă jumătatea lunii septembrie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<