Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului ComVal Valea Lupului-Biruința Movileni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.August 2021
Avancronica meciului ComVal Valea Lupului-Biruința Movileni

Etapa a doua a campionatului Ligii a 5-a, Seria II – Iași programează confruntarea dintre ACS ComVal 2020 Valea Lupului și Biruința Movileni. Din cauza unor probleme la terenul din Valea Lupului, toate partidele de “acasă” ale echipei ComVal se vor desfășura la Movileni.

ComVal a debutat cu un succes categoric în noul sezon, 6-1 la Unirea Andrieșeni, în timp ce Biruința Movileni se află la primul joc din această stagiune, ca urmare a amânării jocului cu Viitorul Plugari, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 22 august.

Într-o partidă amicală disputată la începutul lunii august, ComVal a trecut fără drept de apel de Movileni, scor 4-0. Însă, meciurile cu caracter oficial pot furniza surprize, cu atât mai mult cu cât loturile echipelor de Liga a 5-a reprezintă o necunoscută. Se fac transferuri de la o zi pe alta, deci lupta ar putea fi una mult mai strânsă, raportat la ultimul rezultat direct dintre cele două combatante.

Dacă Movileniul se afla în căutarea unui portar, cei din Valea Lupului au reușit să perfecteze două mutări notabile, transferându-i pe mijlocașul Paul Răianu și pe atacantul Marius Pintilii. Mai mult decât atât, ComVal îl are la dispoziție și pe Robert Spînu, revenit din concediu.

CJA Iași a publicat pe site-ul oficial al AJF brigada de arbitri care va împărți dreptatea, duminică, în ACS ComVal 2020 Valea Lupului și Biruința Movileni. La centru se află un tânăr talent al arbitrajului ieșean, Cosmin Ciobanu. Acesta va fi asistat la cele două linii de Cosmin Giurgi și Andrei Arhip. Cu cel din urmă, Valea Lupului s-a intersectat și în deplasarea de la Andrieșeni.

ACS ComVal 2020 Valea Lupului-Biruința Movileni este programat să se dispute la Movileni, duminică, 29 august, cu începere de la ora 11:00. Un LIVESCORE de la meci va fi disponibil pe pagina oficială echipei din Valea Lupului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<