Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Întăriri pentru ComVal Valea Lupului, înaintea deplasării de la Movileni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.August 2021
Întăriri pentru ComVal Valea Lupului, înaintea deplasării de la Movileni

Conducerea ComVal 2020 a perfectat două transferuri în decursul acestei săptămâni, experimentații Paul Răianu și Marius Pintilii devenind “lupi” cu acte în regulă. Mutările au fost anticipate de antrenorul Costel Săcrieru, după succesul obținut în prima etapă, la Andrieșeni: “ar mai fi nevoie de 3-4 jucători pe anumite posturi, cu care, de altfel, suntem în discuții și astfel cred că o să devenim o echipă bună a campionatului, capabilă să își îndeplinească obiectivele.”

Marius Pintilii evoluează pe postul de atacant și are în CV echipe cu pretenții din județul Iași. Unirea Ruginoasa și Moldova Cristești, ultima echipa la care a fost legitimat, sunt câteva dintre grupările bifate de Pintilii la acest nivel.

Paul Răianu este un jucător polivalent, bifând de-a lungul carierei mai toate posturile, de la stoper, fundaș lateral până la atacant. Junioratul l-a făcut la Poli Iași, iar în Liga a 4-a a jucat pentru Holboca, Ciurea, Ruginoasa, Tomești sau Răducăneni. A depășit granițele Iașului, fiind legitimat la botoșănenii de la Viitorul Albești. În Liga a 5-a a câștigat titlul cu Stejarul Bârnova, reușind promovarea, iar cu Astra Răducaneni a ridicat deasupra capului trofeul Cupei României (faza pe județ) într-o finală dramatică vs Rapid Dumești.

Marius Pintilii și Paul Răianu au drept de joc pentru ACS ComVal 2020 Valea Lupului începând din această etapă, când “lupii” merg la Movileni pentru duelul cu Biruința, din cadrul etapei a doua a campionatului Ligii a 5-a, Seria II.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<