Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică 2010, locul 2 la Bucharest Football Cup

0 Comments 📁 Juniori 🕔31.August 2021
Steaua Magică 2010, locul 2 la Bucharest Football Cup

Steaua Magică Iași a participat la Bucharest Football Cup cu două echipe – 2010 și 2014, ambele pregătite de domnul profesor Radu Chelaru. Gruparea ieșeană a fost foarte aproape de locul 1 la prima categorie de vârstă, unde a disputat finala cu FC Rapid, scor 0-1.

Având în Ionuț Tarcea cel mai bun portar al turneului, “alb-verzii” au reușit să încheie faza grupelor cu doar un singur gol primit. Cât privește compartimentul ofensiv, “Aky” a fost cel mai percutant om din atacul Stelei, cu 8 goluri marcate.

Steaua Magică – CSS Giurgiu 3-0
Marcatori: Aky (2) și Chirica

Steaua Magică – Celtic București 5-0
Marcatori: Aky (3), Ianis, Sebi

Steaua Magică – FC Dinamo 6-1
Marcatori: Darius, Aky (3), Onur, Rareș Apostol

În semifinala cu AS Pro Junior Craiova a fost nevoie de lovituri de departajare, după 1-1 la finalul timpului regulamentar. Talentatul goalkeeper al Stelei a aparat două penalty-uri, devenind portarul turneului înainte ca ultimul act să se dispute.

SEMIFINALE. Steaua Magică – AS Pro Junior Craiova 1-1
Marcatori: Ianis

FINALĂ. Steaua Magică – FC Rapid 0-1
Marcatori: –

CONSIDERAȚIILE ANTRENORULUI RADU CHELARU

STEAUA MAGICĂ 2010

Pe fondul unui start foarte reușit, am reușit să câștigăm detașat grupa în care am fost repartizați. În semifinale am întâlnit o echipă din Craiova, formată din jucători cu talie, foarte determinați în joc. Dar, la penalty-uri, am fost mai buni și ne-am calificat meritat în finală. Sansa nu a fost de partea noastră cu Rapid, într-un meci decis după o bâlbâială în careul nostru. Cu puțin mai mult curaj, cred că puteam câștiga turneul, dar copiii mei au fost copleșiți de atitudinea adversarilor și de galeria foarte bine organizată a Rapidului. În concluzie, mă declar mulțumit pentru că, din punct de vedere fizic și tehnic, am fost la nivelul echipelor de tradiție din fotbalul românesc și suntem pregătiți să începem campionatul județean de juniori. Felicit copiii pentru meciuri și părinții pentru susținere!

STEAUA MAGICĂ 2014

La “pitici” am început mai greu turneul, partea emoțională punându-și din nou amprenta asupra evoluției copiilor. Am jucat contra unor adversari de peste hotare, foarte bine pregătiți, dar și cu echipe bucureștene care sunt recunoscute pentru agresivitatea pe care o au în timpul meciurilor. Avem de lucrat în continuare la partea tehnică. Felicitări copiilor și părinților pentru atitudinea avută în decursul celor trei zile de competiție!

Rezultate înregistrate la categoria 2014

Steaua Magică – Școala de Fotbal Toader Ploiești 1-4
Marcatori: Tudor

Steaua Magică – Dunav Ruse I 1-4
Marcatori: Tudor

Steaua Magică – Școala de Fotbal Marius Lăcătuș 3-0
Marcatori: Eric, Raul, Alex

Steaua Magică – Dunav Ruse II 4-0
Marcatori: Tudor, Darius, Raul, Cezar

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<