Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului ComVal Valea Lupului-Viitorul Plugari

0 Comments 📁 Liga 5 🕔03.September 2021
Avancronica meciului ComVal Valea Lupului-Viitorul Plugari

Sfârșitul de săptămână programează o nouă etapă din campionatul Ligii a 5-a, Seria II, în care “lupii” de la Com-Val se vor întoarce la Movileni pentru meciul cu Viitorul Plugari. Plugariul era, până ieri – Movileni vs Plugari 1-3, una dintre cele trei echipe care nu punctaseră în sezonul curent, alături de Construct Press Gropnița și Unirea 2020 Andrieșeni.

Duminică, ComVal nu a reușit să treacă de gazdele de la Movileni, pe fondul multor ratări la poarta apărată de tânărul Antonio Avădăni. “Lupii” nu îl vor va avea în lot pe Cătălin Seserman, eliminat în etapă precedentă, și pe fundașul Cornel Asandulese, care va fi indisponibil o lungă perioadă de timp din cauza unei accidentări la genunchi.

“Suntem puțin dezamăgiți din cauza rezultatului de egalitate înregistrat în etapa precedentă. Vrem să dăm uitării ultimul meci și sperăm să scăpăm de ghinionul avut cu Movileni, iar duminică să obținem victoria împotriva Plugariului. Personal, nu cunosc echipa celor de la Viitorul Plugari, însă ne dorim victoria. Com-Val este pe drumul cel bun, iar dorința noastră este de a ne clasa în primele două echipe și de a obține promovarea chiar din primul an. Ne considerăm o echipă competitivă și de aceea analizăm cum ne putem îmbunătăți jocul și lotul actual, pe care îl văd ca fiind unul destul de echilibrat. Nu în ultimul rând, aș dori să mulțumim Primăriei Valea Lupului pentru sprijinul acordat, iar duminicapetarla pentru toate momentele imortalizate. Forza Com-Val!”

Robert Spînufundaș ACS ComVal 2020 Valea Lupului

LIGA 5, SERIA II – PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 3-A

Biruința Movileni – Unirea Podu Iloaiei
AS Unirea 2020 Andrieșeni – Construct Press Gropnița
Viitorul Belcești – Gloria Românești
Com-Val 2020 Valea Lupului – Viitorul Plugari
Voința Bivolari stă.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<