Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

7 puncte in 3 etape pentru ACS ComVal Valea Lupului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔06.September 2021
7 puncte in 3 etape pentru ACS ComVal Valea Lupului

ACS ComVal 2020 Valea Lupului a dispus de Viitorul Plugari, scor 3-1, într-un meci disputat la Movileni, contând pentru etapa a treia a campionatului Ligii a 5-a, Seria II – Iași. De la ComVal au lipsit câțiva jucători importanți: Cătălin Seserman (suspendat), Sebastian Săcrieru, Cornel Asăndulese (accidentat grav) și Radu Cozma. ComVal-Plugari s-a jucat imediat după șocul rundei, la primele ore ale dimineții gazdele de la Biruința Movileni pierzând cu un șocant 6-4 în fața Unirii Podu Iloaiei, în contextul în care, în minutul 77, conducea cu un liniștitor 4-1.

În prelungirile primei reprize, Alin Bîzdîgă a deschis scorul la o faza fixă a “lupilor”. Apărătorii Plugariului au respins mingea până la masivul jucător al lui ComVal, care a împins-o în poartă pentru 1-0.

Echipa din Valea Lupului și-a dublat ulterior avantajul, după ce Marius Pintilii a reușit să puncteze pentru 2-0 cu o execuție la colțul lung, din marginea careului de 16 metri. Este primul gol înscris de Pintilii în tricoul lui ComVal.

Plugariul a revenit în joc, 2-1, însă golgeterul “lupilor”, Iulius Vasilache, le-a oferit colegilor un final fără emoții, convertind în gol o lovitură liberă.

Vasilache a terminat meciul mai devreme, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe.

ACS ComVal Valea Lupului nu va putea conta în meciul din runda următoare pe Vasilache (suspendat) și Seserman, de asemenea suspendat – aflat la a doua etapă de suspendare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<