Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Belcești leagă a doua victorie în campionat

0 Comments 📁 Liga 5 🕔06.September 2021
Viitorul Belcești leagă a doua victorie în campionat

Viitorul Belcești s-a impus în al doilea meci al sezonului, 5-1 cu Gloria Românești, la capătul unui joc în care gazdele, folosind un clișeu din fotbal, au afișat o dorința mai mare de victorie, beneficiind și de aportul unor jucători de calitate în plan ofensiv.

Mihai Ciobotaru (“Irinel”), fotbalist trecut pe la echipe cu pretenții ale Ligii a 4-a, Iași sau Neamț, și căpitanul Radu Asofiei sunt două dintre “piesele” grele ale Belceștiului. Asofiei (20′) avea să și deschidă scorul printr-o execuție de generic, în vinclu, la care portarul Andronic nu avea cum să intervină.

Româneștiul a revenit, 1-1, preț de câteva secunde. Vlad Stegariu (28′) a restabilit egalitatea printr-un șut din lateral-stânga direct în plasa laterală. La următorul atac, Nistor a readus-o pe Belcești în avantaj.

Mai mult decât atât, două minute mai târziu, Ciobotaru, cu ajutorul portarului advers, a înscris din afara careului, scorul devenind 3-1.

Scorul pauzei, 4-1, a venit cu cinci minute înainte  Gabriel Mihuleac  trimită cele două echipe la odihnăPasa filtrantă a lui “Irinel” l-a găsit pe același Nistor, care a realizat dubla

Actul secund a fost unul echilibrat și cu un număr redus de faze de poartă. Georgian Bătăușu a transformat lovitura de pedeapsă acordată de central la un contact petrecut în careu, decizie contestată de oficialii Gloriei Românești.

Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Costel Amariucăi a fost eliminat pentru o duritate petrecută la mijlocul terenului.

BRIGADA DE ARBITRI

Partida de la Belcești a fost arbitrată la centru de Gabriel Mihuleac, ajutat la cele două linii de George Macovei și Andrei Mocanu.

Observator din partea AJF Iași a fost delegat domnul Tiberiu Ștefănescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<