Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Derby de clasament în Seria a II-a a Ligii a 5-a ieșene

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.September 2021
Derby de clasament în Seria a II-a a Ligii a 5-a ieșene

ACS ComVal 2020 Valea Lupului se deplasează, duminică, la Podu Iloaiei pentru meciul cu Unirea, din cadrul etapei a 4-a a Ligii a 5-a, Seria II.

“Lupii” vin cu un moral bun după victoria din runda precedentă, 3-1 cu Viitorul Plugari, însă fără golgeterul echipei, după ce Iulius Vasilache, autor a cinci goluri în actuala ediție de campionat, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Tot la capitolul lipsuri îl vom trece și pe Cătălin Seserman, aflat la a doua (și ultima) etapă de suspendare.

Dacă luăm în calcul și plecarea din țară a lui Sebastian Săcrieru și a portarului Dragoș Călin, coroborată cu accidentarea pe o perioadă lungă de timp a fundașului Cornel Asăndulese, avem în afara primului “11” mai bine de o treime din echipa care pornea în campionat cu acel 5-1 de la Andrieșeni.

Pentru a suplini aceste absențe, conducerea ComVal a operat patru transferuri în această săptămână. Marian Arvinte, George Pruteanu, Marian Șumulanschi și Cristian Badea sunt jucătorii recent legitimați la echipa din Valea Lupului.

Urmare a accidentărilor și suspendărilor cu care ne confruntăm în acest început de sezon, conducerea ComVal a luat decizia de a mai opera o serie de transferuri, în ideea de a ne menține în preajma primelor două locuri, care ne-ar oferi posibilitatea promovării în Liga a 4-a. Marian Arvinte, ultima dată legitimat la Stejarul Dobrovăț, Marian Șumulanschi, un jucător obișnuit mai mult cu fotbalul pe teren redus și George Pruteanu, originar din zona Botoșaniului, vor putea evolua din această etapă pentru ACS ComVal 2020 Valea Lupului.

TRANSFER. Mutare pe ultima sută de metri reușită de conducerea echipei noastre, în condițiile în care ne confruntam cu mari probleme de efectiv înaintea meciului de la Podu Iloaiei. Celor trei jucători transferați deja de ComVal – Marian Arvinte, George Pruteanu, Marian Șumulanschi – li se alătură și Cristian Badea, legitimat în aceste zile. Postul ocupat în teren este cel de fundaș central, iar ca referință în fotbalul județean merită menționat faptul că, în 2017, a câștigat campionatul Ligii a 5-a cu ACS Lunca Corbului (județul Argeș). În CV-ul acestuia se mai regăsesc și alte echipe de Liga 4/5 Argeș.

SURSA: Paginia oficială de Facebook ACS ComVal 2020 Valea Lupului

Arbitru de Liga a 3-a la meciul dintre Unirea Podu Iloaiei 2021 și ComVal

CJA Iași a afișat în cursul zilei de ieri brigada de arbitri care va oficia partida pe care “lupii” o vor disputa în deplasarea de la Podu Iloaiei. Mihai Moisă va împărți dreptatea în acest meci care poate fi etichetat ca “derby” prin prisma situației din clasament, cât și a apropierii dintre cele două localități – Valea Lupului și Podu Iloaiei.

Moisă va fi asistat la cele două linii de un alt arbitru care face parte din lotul de Liga a 3-a, Daniel Hriscu, și Sebastian Chitic.

Observator din partea AJF Iași a fost desemnat domnul Cornel Popa.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 4-A

Construct Press Gropnița – Biruința Movileni
Gloria Românești – Voința Bivolari
Viitorul Plugari – Viitorul Belcești
Unirea Podu Iloaiei – ACS ComVal 2020 Valea Lupului
Unirea Andrieșeni “stă”.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<