Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CRONICĂ. Divizia de Ciurea – Etapa a 4-a

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.October 2021
CRONICĂ. Divizia de Ciurea – Etapa a 4-a

Povestea primei ediții a Diviziei de Ciurea a continuat, duminică, 17 octombrie, cu o etapă restrânsă, compusă din două jocuri, după ce FCM Slobozia și-a amânat meciul cu FC Vișoianu.

De la ora 10:00, FC Amonte Ciurea a întâlnit FC Astoria Knights, într-un duel strâns, cu Astoria înregistrând cea de-a doua înfrângere consecutivă în campionat, scor final 2-3.

Amonte a deschis scorul prin căpitanul Alex Rotaru, în minutul 10. Scorul a redevenit egal, zece minute mai târziu, când Iulian Rusu a urmărit o minge respinsă și a punctat pentru 1-1. Până la finalul reprizei, cele două echipe au mai înscris câte o dată: Păpăruz, cu capul, în minutul 24, urmat, trei minute mai târziu, de Marian Vornicu, printr-un șut din interiorul careului.

Golul victoriei lui FC Amonte Ciurea a venit pe o gafă a portarului advers, de care a profitat Păpăruz.

Al doilea joc al zilei a reprezentat un galop de sănătate pentru CS Ciurea, care a dispus cu 11-1 de FC Tineretului și a urcat, în premieră, pe prima poziție a clasamentului, datorită golaverajului superior. În aceeași situație, cu trei victorii din tot atâtea posibile și același număr de goluri marcate – 18, se află și Luceafărul Lunca Cetățuii, dar cu o defensivă mai permeabilă.

Marcatori: Botez (2), Cimpoi (4), Mandiuc, Vl. Tanasă, Patlagică, Satala (ag), Simionescu, respectiv Costa.

Etapa a 5-a, de pe 24 octombrie, programează următoarele confruntări:

FC Astoria Knights – FC Dumbrava
FC Vișoianu – Luceafărul Lunca Cetățuii
CS Ciurea – FC Amonte Ciurea

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<