Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Juniorii Stelei Magice au facut pasul spre echipe de seniori

0 Comments 📁 Juniori, Liga 4 🕔01.November 2021
Juniorii Stelei Magice au facut pasul spre echipe de seniori

Anularea campionatului județean de juniori A1 a reprezentat o lovitură pentru mulți copii care așteptau nerăbdători restartul fotbalului amator, însă, în același timp, și un pas înainte pentru cei mai talentați dintre aceștia, care și-au făcut ușor-ușor loc în loturile echipelor de Liga a 4-a sau a 5-a. Vârfurile de generație au ajuns la echipele de top din Liga a 4-a ieșeană, după ce, în cadrul Adunării Generale din vară, s-a luat decizia obligativității disputării meciurilor cu cel puțin un junior în contextul anterior menționat.

Urmare a acestei decizii, de la Steaua Magică Iași spre fosta campioană a Iașului, Victoria Lețcani, au plecat trei jucători sub formă de împrumut – Scripniciuc, Jarebe și Bauman.

Dintre cei trei s-a remarcat Sebastian Bauman, autor a trei goluri pentru gruparea din Lețcani. Scripniciuc a reușit, la rândul său, să spargă gheața.

Victoria Lețcani se află într-o strânsă colaborare cu președintele clubului, Florin Croitoru, nume de care se leagă și cele mai importante rezultate din istoria echipei care activează la acest moment în Liga a 4-a ieșeană, pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul clasamentului.

Tot de la Steaua Magică au mai plecat, sub formă de împrumut, Chelaru (Biruința Movileni – Liga 5, Seria II), Arvinte și Stan (Voința Voinești – Liga 5, Seria I), Eftimie și Aionesei (Unirea Podu Iloaiei – Liga 5, Seria II).

Din spate vin cel puțin doi copii despre care vom mai auzi pe viitor. Portarul Denis Ababei și atacantul George Ciobanu, componenți ai echipei de U15, se antrenează periodic ACS Hușana Huși (Liga 3, Seria 1).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<