Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

DIVIZIA DE CIUREA. Întoarcere spectaculoasă de scor în Amonte Ciurea-FC Vișoianu

0 Comments 📁 Stiri 🕔03.November 2021
DIVIZIA DE CIUREA. Întoarcere spectaculoasă de scor în Amonte Ciurea-FC Vișoianu

Etapa a 6-a din Divizia de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu” a debutat vijelios, cu un scor pe care puțini îl așteptau, ținând cont de desfășurarea ostilităților pe teren, dar și pe baza rezultatelor înregistrate de cele două echipe până acum.

FC Amonte Ciurea – FC Vișoianu 3-5 (2-0)

Cu Mihai Păpăruz pe marginea terenului, ineligibil din cauza unei suspendări, Amonte Ciurea a început ideal partida, reușind să deschidă scorul printr-un alt lup tânăr, Edi Sârbu. 1-0, în minutul 6.

Lucrurile au continuat într-o notă favorabilă echipei conduse în teren de Alex Rotaru, Dumitriu (12′) dublând avantajul celor de la Amonte.

FC Vișoianu a răspuns, până la pauză, prin cel mai periculos om al său de atac, Lucian Pârlea. Fără a modifica tabela, însă.

În minutul 36, căpitanul lui Amonte – Alex Rotaru – a dus scorul la 3-0, din pasa ideală primită de la Ștefan Bălan.

Revirimentul lui Vișoianu, echipă fără victorie în campionat, a început din minutul 40. Chiper a punctat pentru 1-3, iar Pârlea, cinci minute mai târziu, a apropiat-o pe Vișoianu la un singur gol.

Leonte a șocat asistența, restabilind egalitatea, 3-3, în minutul 48.

Au urmat câteva momente în care doar imprecizia la finalizare a lui Pârlea (Vișoianu) și Rotaru (Amonte Ciurea) au făcut ca scorul să rămână neschimbat.

În minutele de final, într-un joc de care pe care, Vișoianu a mai lovit în două rânduri – Leonte, Pârlea, asigurându-și prima victorie a sezonului, 5-3!

FC Dumbrava – FC Tineretului 3-0 (1-0)

Ziua a continuat cu un meci care nu a lăsat loc de surprize, Dumbrava învingând-o pe FC Tineretului cu un sec 3-0. Au marcat pentru “galbeni” Antonaș (11′), după o acțiune în banda stânga a lui Calistru, Florea, (33′) printr-un șut de la limita careului și Costea (45′).

Luceafărul Lunca Cetățuii – FCM Slobozia 4-3 (0-2)

În epilogul rundei am avut parte de suspans în doză dublă, grație unei replici darze oferită de ultima clasată, FCM Slobozia, dar și pe fondul unei accidentări nefericite a unui jucător, care a avut nevoie de intervenția medicilor de la Ambulanță.

Fotbalistic, prima repriză s-a încheiat cu un șocant 2-0 pentru Slobozia, după golurile reușite de Fecioru (10′) și Huluță (20′).

Imediat după reluarea jocului, Codrin Mihnea a înscris pentru 1-2. Trei minute mai târziu, Chiriac a punctat pentru 2-2. Din minutul 45, Luceafărul Lunca Cetățuii a rămas în inferioritate numerică. Chiar și în aceste condiții, liderul clasamentului a forțat pe atac și a intrat în avantaj pentru prima dată datorită aceluiași Chiriac, care a semnat “dubla”, în minutul 53. Apoi, Șorea a dus scorul la 4-2.

Finalul nu a fost unul lipsit de emoții pentru Luceafărul, în condițiile în care Fecioru și-a trecut în cont “dubla”, 4-3, și a avut posibilitatea de a egala la ultima fază.

Prima ediție a Diviziei de Ciurea intră pe ultima sută de metri, cu liderul Luceafărul Lunca Cetățuii având maximum de puncte (15 din 15), urmată de Amonte Ciurea și CS Ciurea, ambele cu câte 9 puncte și CS Ciurea un meci mai puțin disputat.

Derbiul dintre Luceafărul și CS Ciurea este programat în penultima etapă, pe 14 nov, liderul având la îndemână și posibilitatea unei remize. În stabilirea ierarhiei finale primează rezultatul direct.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<