Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ETAPA 7. Divizia de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu”

0 Comments 📁 Stiri 🕔10.November 2021
ETAPA 7. Divizia de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu”

Duminică, 7 noiembrie, s-a desfășurat, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii, antepenultima etapă a Diviziei de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu”. FC Dumbrava a obținut o victorie spectaculoasă cu CS Ciurea, reușind astfel să o scoată, practic, din calculele pentru titlu datorită unui gol înscris de Calistru Petrișor la ultima fază a meciului.

FC Amonte Ciurea – FCM Slobozia 3-0 (0-0)

Deși avea statut de favorită clară în fața celor de la Slobozia, Amonte Ciurea a avut nevoie de mai bine de 30 de minute pentru a se desprinde. Alex Duca, autorul a două ratări mari în debutul partidei, a fost urmat de Edi Sârbu, cu o bară. Apoi, pe contraatac, Huluță a semnat prima ocazie a Sloboziei.

Amonte a forțat pe final de repriză, însă fără a perfora poarta apărată de Amariței.

Minutul 37 avea să aducă și deschiderea scorului. Căpitanul lui Amonte, Alex Rotaru, a înscris printr-un șut plasat.

Victoria lui Amonte s-a conturat, în minutele 47 și 50, grație dublei realizate de Alex Duca.

FC Dumbrava – CS Ciurea 3-2 (2-2)

Cu un lot format din doar 10 jucători (deci, o singură rezervă), FC Dumbrava a produs surpriza etapei, beneficiind de un start reușit, cu gol înscris de Dragomir la nici 5 minute distanță de primul fluier al arbitrului Sebastian Șpaiuc.

Golul de 1-1 a fost o afacere de familie. Vlad Tanasă a restabilit egalitatea, în minutul 9, la capătul unui corner executat de Radu Tanasă.

Până la pauză s-au mai înscris alte două goluri, cu Dumbrava revenind în avantaj prin Petrișor Calistru, scor 2-1.

Un minut mai târziu, la o lovitură liberă executată rapid de Ciprian Baciu, CS Ciurea a egalat 2-2.

Golul victoriei a fost înscris la ultima fază de joc, pe fondul unui echilibru care a persistat în actul secund. Calistru a adus toate punctele în contul Dumbravei, care urcă pe locul 3 în clasamentul la zi.

FC Tineretului – FC Vișoianu 1-1 (1-1)

În epilogul etapei, FC Tineretului și FC Vișoianu și-au împărțit frățește punctele, ambele goluri fiind înscrise în prima repriză de Buștiuc, respectiv Magdici.

În minutul 53, am consemnat, probabil, ratarea etapei, după ce un jucător al lui FC Vișoianu a trimis defectuos din gura porții.

La sfârșitul acestei săptămâni, Divizia de Ciurea programează derby-ul dintre Luceafărul Lunca Cetățuii și CS Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<