Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gloria Bălțați, final de tur încununat cu un amical pe “Emil Alexandrescu”

0 Comments 📁 Liga 2, Liga 4 🕔11.November 2021
Gloria Bălțați, final de tur încununat cu un amical pe “Emil Alexandrescu”

Gloria Bălțați va susține, mâine, cu începere de la ora 12:00, pe terenul central al Complexului “Emil Alexandrescu”, un amical împotriva Politehnicii Iași, înainte de a închide turul de campionat cu un joc pe teren propriu în fața unui adversar care nu a punctat în campionatul Ligii a 4-a ieșene, Progresul Deleni.

Gloria Bălțați, condusă de Andrei Dăscălescu, se află la una dintre cele mai bune clasări din ultimii ani. Balțațiul ocupă locul 4 în clasamentul la zi, având același număr de puncte cu Moldova Cristești, ocupanta ultimului loc de pe podium. Cu doar trei înfrângeri la activ, clasarea Gloriei în preajma podiumului este cu atât mai meritorie cu cât nucleul echipei este format din foști juniori.

Peste trei zile, la Bălțați, Gloria va întâlni Progresul Deleni, într-un meci privit ca o formalitate pentru “alb-albaștri”. Oaspeții formează cea mai tânără echipă a campionatului Ligii a 4-a Iași, nereușind să acumuleze vreun punct în cele 11 jocuri bifate până acum.

Gloria Bălțați a mai disputat o partidă amicală în fața unui adversar de ligă superioară. În vară, echipa ieșeană remiza, scor 2-2, la Huși, cu Hușana.

Politehnica Iași – Gloria Bălțați va fi transmis LIVE pe contul oficial de Youtube al grupării din Copou, materiale de la meci urmând să fie încărcate și pe pagina duminicapetarla.ro.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<