Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Divizia de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu” – ETAPA A 8-A

0 Comments 📁 Stiri 🕔16.November 2021
Divizia de Ciurea – Memorial “Ștefan Vișoianu” – ETAPA A 8-A

Penultima etapă a Memorialului “Ștefan Vișoianu” a fost marcată de jocul dintre CS Ciurea și liderul clasamentului, Luceafărul Lunca Cetățuii. Ciurea s-a impus cu 3-2, relansând lupta pentru locul 1. Verdictul îl vom afla la sfârșitul acestei săptămâni, când este programat ultimul calup de meciuri.

FCM Slobozia – FC Dumbrava 2-9 (2-6)

Primul meci al zilei a reprezentat un galop de sănătate pentru Dumbrava, Petrișor Calistru înscriind nu mai puțin de patru goluri pentru “galbeni”.

Fără punct în acest prim sezon al Diviziei de Ciurea, FCM Slobozia a fost echipa care a deschis scorul prin principalul său marcator – Fecioru (3′). Lovitură de cap imparabilă pentru tânărul goalkeeper al Dumbravei.

Trei minute mai târziu, Radu Costea a restabilit egalitatea.

Slobozia a revenit în avantaj grație unui șut de la distanță expediat de Loghin (9′), fază în care portarul Dumbravei a avut partea sa de vină.

În minutul 14, Tănăsucă a marcat pentru 2-2.

Recitalul lui Calistru avea să înceapă după alte trei minute, 3-2 Dumbrava. Radu Costea (20′) a realizat dubla, urmat fiind de Calistru (23′). Până la pauză, Tănăsucă și-a trecut în cont al doilea gol în meci.

Calistru (7-2, 8-2) și Bogdan Costea sunt marcatorii Dumbravei din partea secundă.

FC Vișoianu – FC Astoria Knights 2-3 (2-0)

În cel de-al doilea meci al zilei am consemnat o întoarcere spectaculoasă de scor, după ce, în primul mitan, Lucian Pârlea marcase de două ori.

Cu un jucător de liga secundă în lot, Alexandru Taciuc, Astoria avea să revină în partea secundă. Fostul jucător al Daciei Unirea Brăila a oferit assist pentru Vornicu, la reușita de 2-1, pentru ca apoi să stabilească scorul final, în minutul 45.

Golul de 2-2 al Astoriei a purtat semnătura lui Rusu, din pasa lui Ștefan Isăilă.

CS Ciurea – Luceafărul Lunca Cetățuii 3-2 (1-0)

Privită drept principala favorită la titlu, dar și la câștigarea acestui joc, după ce CS Ciurea s-a împiedicat în etapa precedentă, Luceafărul a intrat în derby cu o situație bună din care Vuza (7′) putea deschide scorul.

Golgeterul întrecerii, Cezar Agache, a ratat o altă ocazie importantă pentru Luceafărul.

Pe final de repriză, Ciurea a ieșit din carapace și a lovit prin Mertic, 1-0, în minutul 21.

La următorul atac, Mertic putea înscrie din nou pentru CS.

S-a făcut 2-0, Radu Tanasă transformând penalty-ul acordat în minutul 32.

Revenirea parțială a liderului a început cu golul de 2-1 al lui Agache (37′). Zece minute mai târziu, CS Ciurea-Luceafărul a devenit 2-2.

Cu un punct, Luceafărul era campioană. Nu s-a mulțumit cu remiza și astfel le-a oferit celor de la CS șansa unei victorii nesperate la un moment dat.

În minutul 57, CS Ciurea a mai primit o lovitură de pedeapsă, iar același Tanasă a transformat pentru 3 puncte de aur.

Lupta la titlu s-a relansat serios după ce Dumbrava a pierdut două jocuri la comisii, trei echipe având 12 puncte înaintea ultimei etape. Luceafărul a acumulat 15 și are nevoie de un singur punct pentru a-și trece numele pe principalul trofeu pus în joc.

Duminică, 21 noiembrie, este programată ultima etapă a Diviziei de Ciurea. Prima ediție se va încheia cu o festivitate în cadrul căreia vor fi premiate toate echipele participante, acordându-se și o serie de diplome individuale.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<