Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AJF IAȘI: Pentru unii mumă, pentru alții ciumă

0 Comments 📁 Cupa Romaniei, Liga 4 🕔17.November 2021
AJF IAȘI: Pentru unii mumă, pentru alții ciumă

Conducerea Moldovei Cristești acuză lipsa de consecvență a AJF Iași, după ce forul ieșean a stabilit ca Flacăra Erbiceni, liderul clasamentului la zi din Liga a 4-a ieșeană, să “stea” un tur în Cupa României.

În calitate de câștigătoare a celui de-al doilea trofeu pus în joc, Moldova Cristești le-a solicitat diriguitorilor fotbalului județean să procedeze ca în sezonul 2018-2019, atunci când Unirea Mircești, câștigătoarea ediției precedente, a avut parte de două tururi libere în Cupă, calificându-se direct în sferturile de finală ale competiției. Pe 1, la finalul turului, se aflau Flacăra Erbiceni și Unirea Ruginoasa, ambele cu 33 de puncte.

PE SCURT: un sezon în care a fost favorizată câștigătoarea Cupei României (Unirea Mircești – 2018/2019), urmat, în 2021/2022 (sezon Cupă 2022/2023), de tur liber acordat echipei situate pe locul 1 la finalul primei părți a sezonului!

Potrivit celor de la Cristești, decizia de a lăsa Mirceștiul două tururi libere ar fi fost însoțit de o “explicație” la mișto oferită de președintele Sorin Boca: “Să câștigați și voi o Cupă și apoi mai vorbim!

Mai mult decât atât, Moldova Cristești se consideră nedreptățită de modul în care este tratată de AJF. La finalul partidei dintre Bălțăți și Cristești, carnetul de joc al lui Codruț Cârjă, sancționat cu “roșu”, a fost reținut pe motiv că nu au fost achitați cei 200 RON, în contextul în care Cristeștiul avea datorii la AJF cifrate la 1200 lei, iar alte echipe participante în competițiile organizate de AJF au sărit de 10.000 lei.

Explicațiile? Din nou, în aceeași notă: “Lasă-i pe ăștia să plătească, că au bani!

Partidele din cadrul turului II al Cupei României sunt programate la finalul acestei săptămâni.
Duminică, 28 noiembrie, ar trebui să se dispute ultima serie de meciuri pe 2021 din competiția de plan secund a județului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<