Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Finalul primei ediții a Diviziei De Ciurea

0 Comments 📁 Stiri 🕔24.November 2021
Finalul primei ediții a Diviziei De Ciurea

Duminică, 21 noiembrie 2021, a avut loc ultimul calup de meciuri din cadrul Diviziei De Ciurea, competiție ce avea să se încheie cu o festivitate de premiere la care a participat și edilul comunei Ciurea, domnul Cătălin Lupu.

Etapa a 9-a a început cu un meci în care nu s-a pus decât problema scorului, CS Ciurea trecând fără prea mari probleme de FCM Slobozia. A urmat o victorie așteptată a celor de la FC Amonte Ciurea, 5-1 în compania celor de la FC Tineretului, pentru ca titlul să se decidă în derby-ul dintre Luceafărul și FC Astoria Knights.

Un derby echilibrat, în care Astoria a fost foarte aproape să încurce principala favorită la câștigarea campionatului. În minutul 50, Adrian Curcudel a transformat penalty-ul acordat de arbitrul Cătălin Lamatic. Cu trei minute înainte de final, însă, un nou penalty avea să deturneze cupa, meritat, în curtea Luceafărului. Cezar Agache a transformat, stabilind scorul final, 1-1.

Festivitatea de premiere a fost precedată de un alt meci, de această dată o restanță între FCM Slobozia și FC Vișoianu. Vișoianu s-a desprins pe parcursul reprizei a doua, 6-3, și a urcat un nesperat loc 5.

Au luat cuvântul, pe rând, primarul comunei Ciurea, viceprimarul Mihai Patlagică, secondați de către cei doi consilieri locali Petrică Neagu, inițiatorul competiției și jucător activ la CS Ciurea, respectiv Marian Amânar, antrenor-jucător la aceeași echipă.

În spirit de solidaritate cu jucătorul accidentat grav al Sloboziei, toți banii strânși de pe cartonașe au fost direcționați către această cauză.

S-au acordat diplome de participare tuturor celor 8 echipe, lista superlativelor cuprinzând următoarele mențiuni titluri:

Golgeterul Diviziei De CiureaMemorialul “Ștefan Vișoianu”: Cezar Agache (Luceafărul Lunca Cetățuii)
Cel mai tânăr jucătorIustin Ilieș (FC Tineretului)
Seniorul de vârstă al competițieiMihai Patlagică (CS Ciurea)
Cel mai bun portarAdrian Tudorache (CS Ciurea)
Cea mai fair-play echipăFCM Slobozia

CLASAMENT FINAL

1. Luceafărul Lunca Cetățuii 16p
2. FC Amonte Ciurea 15p
3. CS Ciurea 15p
4. FC Astoria Knights 13p
5. FC Vișoianu 8p
6. FC Tineretului 7p
7. FC Dumbrava 7p
8. FCM Slobozia 0p

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

CS Ciurea – FCM Slobozia 4-0
Marcatori: A. Cimpoi, Mandiuc, Claudiu Simionescu, Botez

FC Tineretului – FC Amonte Ciurea 1-5
Marcatori: Păpăruz, Sârbu, Dumitriu, Zalomir, Rotaru, respectiv Bradu

Luceafărul Lunca Cetățuii – FC Astoria Knights 1-1
Marcatori: Agache, respectiv Curcudel

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<