Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magică 2011 a prins podiumul la Dacia Winter Cup 2021

0 Comments 📁 Juniori 🕔14.December 2021
Steaua Magică 2011 a prins podiumul la Dacia Winter Cup 2021

Clubul Steaua Magică a participat în weekend la un turneu internațional desfășurat la Chișinău și organizat de CSCT Buiucani, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, la inițiativa lui Tudor Bejan. A fost prima competiție de 8+1 în afara județului a juniorilor U11, care se ocupă locul 1 în campionatul județean. În paralel, pentru a avea mai multe jocuri în picioare, dar și pentru a se realiza o trecere lină de la sistemul 6+1 la 8+1, copiii născuți în 2011 participă și la campionatul de JUNIORI U12 (2010).

Elevii lui Petre Sinescu au obținut medaliile de bronz, la capătul a trei zile în care evoluția copiilor a fost una consistentă. La sfârșitul primei zile, “pokemonii” se aflau pe primul loc în Grupa A, cu un total de 4 puncte. Biletele pentru faza semifinală a turneului au fost obținute, sâmbătă, la primele ore, după o victorie clară în fața echipei a doua a lui Zimbru Chișinău.

Steaua a cedat la limită, 1-0, în fața unui adversar combativ, Chernomorets Odessa (Ucraina), urmând să dispute, duminică, finala mică a acestui turneu.

Fără gol marcat în timpul regulamentar cu FC Atletic Strășeni (Republica Moldova), bătălia finală pentru locul 3 a fost împinsă până la executarea loviturilor de departajare. Portarul Tudor Lohan a parat prima lovitură de departajare a adversarilor, iar Iustin Stan a înscris penalty-ul prin care Steaua Magică avea să încheie pe podium Dacia Winter Cup.

Iustin Stan a fost declarat JUCĂTORUL TURNEULUI.

CONSIDERAȚIILE ANTRENORULUI PETRE SINESCU

Turneul de la Chișinău a reprezentat o experiență bună pentru copiii mei, din care avem multe de învățat și care, totodată, ne dă mare încredere pe viitor. Scopul participării a fost acela de a ne acomoda cu noul sistem 8+1, în care vom evolua începând cu următorul sezon competițional. Mă bucur că am avut ocazia de a juca împotriva unor adversari competitivi ce au luat parte la acest turneu foarte bine organizat de către frații noștri de peste Prut. Numai așa putem crește, jucând împotriva celor mai buni! Pokemonii s-au ridicat la nivelul competiției, iar eu mă declar mulțumit de atitudinea de care au dat dovadă pe tot parcursul celor trei zile. Faptul că au terminat pe podium ne da forța necesară pentru a continua și mai încrezători drumul pe care l-am pornit împreună.

REZULTATE ȘI MARCATORI

FAZA GRUPELOR

Steaua Magică 2011 – Sporting Kiev 1-1
Autogol al ucrainenilor.

Steaua Magică 2011 – Academia de Fotbal Radu Rebeja 1-0
Meci decis de o execuție personală a jucătorului Andrei Murariu.

Steaua Magică 2011 – Zimbru Chișinău II 3-0
Marcatori: Luca Bostan, Rareș Bârlădeanu (2)

SEMIFINALE

Steaua Magică 2011 – Chernomorets Odessa 0-1

FINALA MICĂ

Steaua Magică 2011 – FC Atletic Strășeni 0-0 (3-2 lovituri de departajare)

LOT DEPLASAT LA CHIȘINĂU

Tudor Lohan (portar), Ștefan Fliușcă, Mateo Zălincă, Dimitrie Petrescu, Nico Mihai, Eric Buștiuc, Andrei Murariu, Dragoș Arhire, Denis Zăgan, Luca Bostan, Laurențiu Zăgan, Iustin Stan, Andrei Ghebuță, Rareș Bârlădeanu, Darius Bajureanu.

STAFF: Petre Sinescu (antrenor principal), Daniel Curcă (antrenor portari), Lucian Popescu (delegat)

Copiii au fost susținuți de o inimoasă galerie formată din părinți, premiată la finalul competiției de organizatori pentru modul în care și-au încurajat favoriții într-un weekend în care a plouat necontenit la Buiucani.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<