Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Revenire bliț a Lețcaniului în amicalul cu Rapid Brodoc. Mario Șchiopu, regizorul ieșenilor

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔28.February 2022
Revenire bliț a Lețcaniului în amicalul cu Rapid Brodoc. Mario Șchiopu, regizorul ieșenilor

Duminică, 27 februarie, Stadionul “Mircea Andrioaie” din Tomești a găzduit un joc de pregătire între două dintre reprezentantele cele mai de seamă ale Ligii a 4-a Iași, respectiv Vaslui: Victoria Lețcani (locul 2) și Rapid Brodoc (locul 1).

Rapid Brodoc nu a putut alinia la start o serie de titulari, absențe existând și în rândul lețcănenilor.

Meciul a debutat cu o ocazie importantă în dreptul echipei antrenate de Florin Croitoru. Ionuț Beșleagă nu a reușit să îl învingă pe portarul Rapidului dintr-o poziție favorabilă de a marca.

Avea să fie singura ocazie notabilă din prima parte a ieșenilor, în condițiile în care Brodocul și-a trecut în cont două situații rarisime prin atacantul Eduard Ponea, scăpat singur cu portarul Bargan. Ponea a fost secondat de Cezar Ionuț, cu o minge trimisă în stâlpul din dreapta lui Bargan, cel care, apoi, a scos la limită, de pe linia porții, un balon pe care scria 0-1.

Lețcaniul a avut un start foarte bun de act secund, prin Vătavu, Mario și Matei, însă, contrar desfășurării forțelor de pe teren, Rapid Brodoc a deschis scorul. Ponea s-a desprins excelent în flancul drept și i-a pasat ideal lui “Carolică” (54′), care a îndeplinit o formalitate din câțiva metri.

Cu un sfert de oră înainte de final, Lețcaniul a întors scorul la capătul a două acțiuni derulate succesiv, într-un interval de maxim două minute. Șchiopu l-a angajat pe Matei, care a restabilit egalitatea. Apoi, același Șchiopu l-a găsit cu o pasă lungă pe Vătavu, care a finalizat elegant peste portar pentru 2-1.

Acesta nu este singurul joc amical pe care îl vor disputa în județul Iași cei de la Rapid Brodoc, care se vor deplasa, duminică, la Sinești, pentru confruntarea cu Stejarul.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<