Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț debutează în sezonul de primăvară cu un meci în fața principalei urmăritoare, Fulgerul Țibănești

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.March 2022
Stejarul Dobrovăț debutează în sezonul de primăvară cu un meci în fața principalei urmăritoare, Fulgerul Țibănești

Campionatul Ligii a 5-a, Seria 1 (Iași) se reia la sfârșitul acestei săptămâni cu un meci tare între ocupantele locurilor 1 – Stejarul Dobrovăț și 2 – Fulgerul Țibănești. Partida de la Dobrovăț,contând pentru etapa a 13-a a sezonului regular, este programată, duminică, 13 martie, de la ora 11:00.

În ideea de a-și securiza promovarea directă în primul eșalon al fotbalului județean, Dobrovățul a operat o serie de transferuri în pauza de iarnă. Penultimul pe listă, dar poate cel mai important, Valentin Croitoriu, care vine de la liderul Ligii a 4-a, Flacăra Erbiceni. Consemnăm, de asemenea, repatrierea portarului George Casapu, care s-a pregătit o perioadă cu divizionara a treia Știința Miroslava. Lista noilor veniți îi mai cuprinde și pe Paul Șufăru (ex-Flacăra Erbiceni), respectiv mijlocașul Andrei Piticari, mutare efectuată pe ultima sută de metri.

Stejarul Dobrovăț s-a impus în meciul tur cu Țibănești, scor 3-1. Dobrovăț are cea mai bună defensivă din serie (11 goluri încasate în 10 meciuri), în timp ce Țibăneștiul, cu 36 de goluri marcate în 11 meciuri, este echipa cu cel mai prolific atac.

După încheierea sezonului regular, formatul Ligii a 5-a prevede și un playoff/playout. Prima clasată va promova direct în Liga a 4-a, iar ocupanta locului secund va merge la baraj cu celelalte două reprezentante ale seriilor II și III (Pașcani).

Tot in cadrul etapei a 13-a a L5, S1 se vor mai disputa:

ACSU Agronomia Iași – Voința Voinești
Astra Raducaneni – ACS Sportul Studențesc Iași
AS Holboca – Avântul Golăiești (nu se dispută, Golăiești s-a retras)
Voința Bosia stă.

Ciprian Aelenei, arbitru de Liga a 3-a, secondat de Vlăduț Hriscu (lot Liga 3) și Ionel Anițoaei formează brigada delegată să oficieze acest joc.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<