Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț, victorie scurtă în derby-ul Seriei 1 a Ligii a 5-a Iași

0 Comments 📁 Liga 5 🕔13.March 2022
Stejarul Dobrovăț, victorie scurtă în derby-ul Seriei 1 a Ligii a 5-a Iași

Stejarul Dobrovăț a întâlnit Fulgerul Țibanești, în primul meci oficial de la revenirea fotbalului de duminică pe tarlalele Iașului. Liderul Seriei 1 a dispus la limită, 2-1, de Țibănești, la finalul unui joc în care diferența putea fi una mai clară.

Ciprian Alexa a deschis scorul pentru echipa gazdă, finalizând sec, din interiorul careului, o acțiune inițiată de nou-venitul Valentin Croitoriu.

Fulgerul Țibănești a revenit prin cel mai important om al său din atac – Claudiu Drăgan (“Barică”). O reușită superbă în dreptul atacantului oaspeților, care a reluat spectaculos din centrul careului pentru 1-1.

Toate cele trei goluri ale partidei aveau să se înscrie în prima repriză. Cu puține momente înainte de pauză, Codrin Chelaru marca golul prin care Dobrovățul avea să își treacă în cont o victorie extrem de importantă în economia campionatului.

Meciul și-a respectat statutul de derby, prin prisma locurilor ocupate în clasament – Stejarul Dobrovăț, pe 1; Fulgerul Țibănești, pe 2, fazele de poartă succendându-se și din minutul 46 încolo.

În ciuda situațiilor create, Stejarul Dobrovăț a trăit periculos până la finalul celor 5 minute de prelungire indicate de centralul Ciprian Aelenei. Adversarul a împins jocul, prin faze fixe, spre poarta lui Alex Ciuclea, pe fondul unei superiorități numerice generate de eliminarea lui Basarab (cumul de cartonașe).

Scorul a rămas neschimbat, însă, și astfel echipa lui Denis Crețu a bifat un succes important în drumul spre promovarea în Liga a 4-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<