Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Țuțora și Victoria Lețcani deschid penultima etapă a Ligii a 4-a ieșene

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.May 2022
AS Țuțora și Victoria Lețcani deschid penultima etapă a Ligii a 4-a ieșene

AS Țuțora dispută, vineri, de la ora 19:30, ultimul joc pe teren propriu al sezonului în fața unei foste campioane a Iașului, Victoria Lețcani. Exceptând această partidă, celelalte 5 jocuri au fost programate, duminică, de la ora 11:00. Suntem în penultima etapă a Ligii a 4-a, cu Flacăra Erbiceni în postura de campioană matematică și totodată reprezentantă a județului Iași la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Aflată pe locul 8 în clasament, AS Țuțora va încheia actualul sezon cu golaveraj negativ, 49-65 în prezent. Singura miză pe care o mai au oaspeții ar fi ocuparea unui loc pe podium, acolo unde sunt în cărți nu mai puțin de patru echipe: Victoria Lețcani 45p, Moldova Cristești 43p, Stejarul Barnova 42p și Gloria Bălțați 40p.

La gazde evoluează și Petru Agrigoroaei, fostul căpitan al ACS Hușana Huși. Acesta a renunțat la fotbalul profesionist și a revenit la echipa alături de care făcea pasul, în calitate de antrenor, spre primul eșalon al fotbalului județean ieșean (foto articol).

Meciul tur dintre cele două a fost unul fără istoric, scor 7-0, Lețcaniul aflându-se la acel moment cu șanse reale la câștigarea unui nou titlu de campioană. Acum, pe fondul unor probleme apărute la echipa oaspete, se anunță o dispută ceva mai strânsă, la finalul căreia Țuțora poate emite pretenții la obținerea unui punct. Sau puncte.

Ultima impresie contează.

Vlad Baban va arbitra la centru această partidă, asistat de George Macovei și Ionel Anițoaei.
Observator de arbitri a fost delegat Ștefan Patrichi.

Cele mai importante momente ale jocului vor fi redate LIVETEXT pe pagina de Facebook duminicapetarla.ro, alături de alte materiale.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<