Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț primește trofeul și medaliile de campioni după meciul de mâine cu Voința Bosia

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔28.May 2022
Stejarul Dobrovăț primește trofeul și medaliile de campioni după meciul de mâine cu Voința Bosia

Cotată cu prima șansă la câștigarea Seriei I a Ligii a 5-a, Stejarul Dobrovăț și-a respectat acest statut și a obținut din timp biletele pentru primul eșalon al fotbalului județean ieșean. Asistăm, așadar, la o revenire a Dobrovățului în Liga a 4-a, echipa care, în trecut, a mai evoluat la acest nivel, fiind implicată în lupta la vârf.

Lotul echipei antrenate de Denis Crețu a suferit modificări serioase în iarnă, perioadă în care Dobrovățul s-a pregătit să facă o trecere lină spre Liga a 4-a, înregimentând mai mulți jucători de la echipe cu pretenții.

PLANURI PENTRU VIITOR

Începând din vară, Dobrovățul ar urma să aibă două echipe de fotbal la nivel de seniori: Stejarul (Liga 4), promovată din punct de vedere matematic, și echipa a doua (Liga 5), care va fi înființată în scurt timp. Apoi, echipa de juniori U19 care, înainte de pandemie, era obligatorie în L4.

De asemenea, conducerea clubului își propune și înființarea unor grupe de copii.

Ca obiectiv, în primul an de la revenire, Stejarul Dobrovat va ținti un loc pe podium.

LOT STEJARUL DOBROVĂȚ

Alexandru Ciuclea, George Casapu, Dragoș Juncănaru, Tudor Tătărușanu, Bogdan Iordache, Alin Martinuș, Dragoș Bubuțanu, Remus Alexandru, Alexandru Acojocăriței, Andrei Piticari, Alin Butu, Mihai Coșofreț, Andrei Donose, Codrin Chelaru, Valentin Croitoriu, Cosmin Matei, Ciprian Alexa, Bogdan Basarab, Răzvan Tonegaru

Nu au mai putut evolua pentru Stejarul, din diverse motive, următorii: Cosmin Romașcu, Sergiu Doroftei (accidentați grav), Sergiu Bura, Daniel Juncănaru (împrumutați) și Ionuț Amariței (plecat în iarnă).

ANTRENOR PRINCIPAL: Denis Crețu
PREȘEDINTE: Marian Chelaru

Pe parcursul sezonului competițional 2021-2022, Stejarul Dobrovăț a fost susținută de: Tonmir-Acoperișuri, Elimar Sistem Building, General Tehnic și Primăria Dobrovăț.

Stejarul Dobrovăț – Voința Bosia se joacă, duminică, 29 mai, ora 11:00, pe terenul echipei campioane.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<