Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț, amical la Vaslui cu Rapid Brodoc

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.August 2022
Stejarul Dobrovăț, amical la Vaslui cu Rapid Brodoc

Sâmbătă, 30 iulie 2022, la stadionul Emil Alexandrescu din Copou, a avut loc o întâlnire între reprezentanții echipelor de Liga a 4-a și a 5-a ce a avut ca principal scop stabilirea țintarului celor trei campionate de seniori.

Primele două serii ale Ligii a 5-a s-au contopit într-una, ca urmare a abandonului mai multor echipe.
Așadar, în sezonul 2022-2023, Liga a 5-a Iași va avea două serii: Seria 1, compusă din 13 echipe și Seria a 2-a (zona Pașcani) – 10 echipe.

Campionatul Ligii a 4-a se va desfășura în sistem clasic, tur-retur, cu 16 echipe adunate la start. Victoria Lețcani a fost ejectată din Liga a 4-a, după ce a mânjit imaginea județului Iași pentru a doua oară, refuzând să meargă mai departe în Cupa României (faza regională).
Cu patru ani în urmă, având statut de campioană a Iașului, Lețcaniul nu a putut disputa barajul de promovare în Liga a 3-a din cauza CIS-ului.

Liga a 4-a va debuta pe 14 august, cu o zi înainte ca președintele Sorin Boca să primească votul de încredere a membrilor afiliați pentru un nou mandat.

Deși nou-promovată, Stejarul Dobrovăț a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această pauză.
Au venit multe “nume” importante din fotbalul amator ieșean la Dobrovăț, pe care vom avea ocazia să le vedem la lucru, astăzi, într-un amical cu Rapid Brodoc, campioana Vasluiului.
Brodoc a trecut și peste barajul de promovare, urmând ca, la finalul acestei luni, să înceapă sezonul de Liga a 3-a.

De asemenea, Stejarul Dobrovăț va mai disputa un meci amical până la debutul în Liga a 4-a, programat pe 14 august, acasă, în compania Gloriei Bălțați.

Rapid Brodoc – Stejarul Dobrovăț se joacă la Vaslui, ora 18:30. LIVESCORE pe pagina duminicapetarla.ro.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<