Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț a revenit de la 0-3 în amicalul cu Rapid Brodoc

0 Comments 📁 Liga 3, Liga 4 🕔04.August 2022
Stejarul Dobrovăț a revenit de la 0-3 în amicalul cu Rapid Brodoc

Stejarul Dobrovăț a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul amical cu Rapid Brodoc, disputat, miercuri, 3 august, la Vaslui, pe terenul II de antrenament.

Formația ieșeană a deplasat la Vaslui un lot restrâns de jucători, antrenorul Denis Crețu având la dispoziție doar două înlocuiri: Alin Martinuș și George Casapu (portar).

De cealaltă parte, Brodocul a tratat acest joc de pregătire cu două echipe. Deși echilibrată din punct de vedere a numărului de ocazii, prima parte s-a încheiat cu gazdele beneficiind de un avantaj consistent, 2-0. Burghele și Robert Ciobanu au înscris pentru gruparea preluată în această vară de ieșeanul Adrian Kerezsy.

Stejarul a avut câteva situații importante, atacantul Cezar Tătărușanu fiind cel mai aproape de a înscrie – bară transversală (12′), urmată de un șut puțin pe lângă poartă (20′).

Scorul a devenit 3-0, în minutul 57, după golul înscris de un alt jucător venit de la ACS Hușana în această vară – Călin Ciobanu.

Din acel moment a început cursa de urmărire a Dobrovățului, care avea să înscrie pentru prima dată prin Adrian Neniță (61′), după o cursă excelență a lui Pană în flancul stâng.

Scorul a redevenit egal, apoi, într-un interval de 3-4 minute. Cosmin Matei l-a angajat pe Remus Alexandru (69′), care a punctat pentru 3-2 cu o execuție asemănătoare celei lui Neniță. Narcis Bădic a închis “tabela”, de la punctul cu var, după un fault comis asupra lui Valentin Croitoriu.

Finalul de meci a găsit-o pe Stejarul Dobrovăț în atac, încercând să forțeze victoria. Cosmin Matei, în două rânduri, a semnat ultimele ocazii ale Dobrovățului, echipă care s-a prezentat foarte bine cu ceva mai mult de o săptămână înainte de startul campionatului Ligii a 4-a Iași.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<