Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovăț încheie anul pe “Abator” cu un meci împotriva Viitorului Hârlău

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.December 2022
Stejarul Dobrovăț încheie anul pe “Abator” cu un meci împotriva Viitorului Hârlău

Duminică, 4 decembrie 2022, se va trage cortina peste Liga a 4-a ieșeană, zi în care sunt programate meciurile din cadrul celei de-a doua etape a returului (Etapa a 17-a), după cum urmează:

11:00, Stejarul Dobrovăț – Viitorul Hârlău
12:00, Stejarul Bârnova – CSM Pașcani
11:00, Zimbru Boureni – Unirea Scânteia
11:00, Spicul Heleșteni – AS USV Iași
11:00, Com-Val Valea Lupului – Progresul Deleni
11:00, CS Tomești – Moldova Cristești
12:00, Unirea Ruginoasa – Gloria Baltati
12:00, Stejarul Sinești – AS Țuțora

Dacă favoritele își vor respecta statutul, Dobrovăț va încheia anul pe 3, la 7 puncte în spatele liderului Moldova Cristești și la doar trei lungimi de ocupanta locului secund, AS USV Iași.

TOP 5: 1. Moldova Cristești 44p, 2. AS USV Iași 40p, 3. Stejarul Dobrovăț 37p, 4. AS Țuțora 33p, 5. CSM Pașcani 32p

Meciul dintre Stejarul Dobrovăț și Viitorul Hârlău a fost mutat pe Stadionul Tineretului (“Abator”) din cauza unor lucrări la teren. Mai exact, se mărește suprafața de joc, aducându-se și o serie de îmbunătățiri terenului pe care va evolua Stejarul în partea a doua a sezonului. Din vara acestui an, stadionul din Dobrovăț a fost dotat cu vestiare, condiție obligatorie pentru echipele care activează în Liga a 4-a.

A fost un an bun pentru Stejarul, care a adus cu el promovarea în Liga a 4-a și, în același timp, un lot nou de jucători, cu care s-a dorit (și se dorește în continuare) câștigarea titlului încă din primul an. Misiunea se anunța încă din start una dificilă, cu atât mai mult după ce Stejarul s-a înclinat în fața Bălțațiului în runda inaugurală. Au mai urmat alte două insuccese pe parcurs și o remiză, între timp având loc și o schimbare la nivelul “băncii”: Denis Crețu a fost înlocuit cu Adrian Kerezsy.

Fotbalul județean ieșean intră în vacanță, așadar, urmând să se reia undeva spre finalul lunii ianuarie, atunci când este programată o competiție indoor dedicată echipelor de Liga a 4-a și a 5-a. Rețineți: 29 ianuarie, Baza Sportivă Premier – fotbal 6+1!

LIVESCORE de pe Abator, pe pagina de Facebook duminicapetarla.ro, plus un album foto complet.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<