Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Supercupa Comunei Ciurea: Amonte Ciurea – Young Boys Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔23.March 2023
Supercupa Comunei Ciurea: Amonte Ciurea – Young Boys Ciurea

Duminică, 26 martie 2023, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii, se va desfășura, începând cu ora 09:00, confruntarea dintre campioana ediției precedente a Diviziei – AMONTE CIUREA și câștigătoarea Cupei Diviziei de Ciurea – YOUNG BOYS CIUREA.

Cele două grupări s-au intersectat și în ediția a II-a a Cupei Diviziei de Ciurea, câștig de cauză având Young Boys, scor 3-1. Au marcat: Gulai, C. Cantemir, Moșneagu, respectiv Grădinaru.

După două săptămâni de pauză, în care echipele au avut timp să își pună la punct loturile, Divizia revine pe strada Olarilor, în fiecare duminică urmând să se deruleze calupuri de câte cinci meciuri.

Miercuri, 22 martie, a avut loc la sediul Primăriei Comunei Ciurea o ultimă întâlnire între reprezentanții echipelor, în cadrul căreia a fost stabilit și țintarul campionatului.

Astfel, duminică, de la ora 10:30, după Supercupa Comunei Ciurea și o scurtă festivitate de deschidere, programul zilei va continua cu patru meciuri din cadrul primei etape, după cum urmează:

10:30, FC Tineretului – Stejarul Ciurea
11:30, FC Dumbrava – Viitorul Hlincea
12:30, Slobozia Forest – FC Wolves
13:30, FC Visoianu – FC Astoria Knights

Luceafărul și CS Ciurea stau în prima etapă.

Proiectul început cu aproximativ doi ani în formula binecunoscută: promovare online by duminicapetarla și cu un arbitru permanent, în persoana lui Marian Nistor.

Toate partidele vor fi transmise LIVE pe pagina oficială de Facebook a competiției.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<