Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Young Boys Ciurea a reușit “dubla”: Cupa și Supercupa Comunei Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔27.March 2023
Young Boys Ciurea a reușit “dubla”: Cupa și Supercupa Comunei Ciurea

Supercupa Comunei Ciurea a anunțat startul campionatului Diviziei de Ciurea (SEZONUL IV), într-un meci neașteptat de echilibrat între campioana în exercițiu, Amonte Ciurea, și câștigătoarea Cupei Diviziei de Ciurea, Young Boys.

Considerată principală favorită și la câștigarea campionatului, prin prisma jucătorilor pe care îi are în lot, Young Boys a transpirat serios pentru cel de-al doilea trofeu din vitrină, deși lucrurile păreau să fie facilitate de golul înscris devreme de Răzvan Danciu, care a beneficiat și de o deviere nefericită din partea căpitanului Alex Rotaru.

S-a jucat pe un teren umed, cu dese faze în care jucătorii celor două echipe “derapau” pe sinteticul de pe strada Olarilor.

Și așa cum îi stă bine unei finale, aceasta avea să fie decisă după executarea loviturilor de departajare. Campioana Amonte a egalat din penalty, prin Alex Rotaru, în urma unei acțiuni inițiate în flancul stâng de Alin Dumitriu, care a putut fi oprit în careu doar prin fault.

Apoi, pe rând, atât Amonte, cât și Young Boys, au irosit o serie de ocazie prin care puteau tranșa soarta partidei. Un meci viu, în care Amonte a demonstrat că rămâne o nucă greu de spart, iar Young Boys, de cealaltă parte, că mai are nevoie de timp pentru a rula pe măsura valorilor individuale pe care Marian Amînar și Mădălin Amînar le au la dispoziție.

Încărcătura meciului s-a observat și la penaltiuri, acolo unde căpitanul lui Amonte, Rotaru, nu a mai putut să îl învingă pe Frunză, iar Alin Gulai a trimis peste poartă. La a doua serie, un alt jucător de la Amonte nu a cadrat, pentru ca Agache să îl execute elegant, cu latul, pe goalkeeperul lui Amonte. Seria penaltiurilor s-a încheiat cu Alex Duca trimițând mingea în brațele lui Frunză, moment în care s-a declanșat bucuria în rândul jucătorilor echipați în alb-violet.

După confruntările din semifinalele Cupei Diviziei și din Supercupa Comunei Ciurea, Amonte și Young Boys să își dea întâlnire și duminică, în cadrul etapei a doua a campionatului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<