Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

FC Tineretului și Slobozia Forest punctează în prima etapă a Diviziei de Ciurea IV. FC Dumbrava, primul lider al campionatului

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔28.March 2023
FC Tineretului și Slobozia Forest punctează în prima etapă a Diviziei de Ciurea IV. FC Dumbrava, primul lider al campionatului

Divizia de Ciurea a debutat abrupt, cu două rezultate pozitive pentru echipele abonate la ultimele locuri în precedentele ediții. FC Tineretului a reușit să treacă la limită de Stejarul Ciurea, beneficiind de aportul ofensiv al tânărului Cosmin Rădeanu.

De cealaltă parte, Slobozia Forest s-a ales cu un punct în urma jocului cu FC Wolves, meci în care ambele echipe au fost la conducere, “verzii” reușind să revină de la 1-3 și, ulterior, de la 3-4.

Chișcan (“Căliman”) și Cristi Scafaru, fiecare cu câte o “dublă”, au concretizat ocaziile Sloboziei, în timp ce Ionuț Andrei, Mihai Păpăruz și Elvis Rusu au înscris pentru “lupi”.

Dumbrava s-a dezlănțuit în meciul cu Viitorul Hlincea, reușind să marcheze nici mai mult nici mai puțin de 9 goluri, devenind astfel primul lider al campionatului. Soroceanu, Penciu, ambii cu câte două goluri, Roman, Florea, Țapu, Aileni și Bogdan Costea au semnat reușitele celor echipați în bleu.

Epilogul etapei s-a transformat într-o revanșă pe care Astoria a luat-o față de înfrângerea din Cupa Diviziei de Ciurea. Meciul dintre cele două grupări s-a încheiat cu același scor, 4-1, dar de această dată în favoarea “cavalerilor”, care pășesc astfel cu dreptul într-un sezon în care FC Astoria Knights se anunță a fi o echipă de mijlocul clasamentului, care poate încurca oricând, funcție de lotul pe care îl pot incropi în respectiva etapă.

REZULTATE COMPLETE ȘI MARCATORI

FC Tineretului – Stejarul Ciurea 3-2
Marcatori: Magdici, Rădeanu (2), respectiv Vl. Lepădatu, R. Rusu

FC Dumbrava – Viitorul Hlincea 9-2
Marcatori: Soroceanu (2), Penciu (2), A. Roman, Florea, Țapu, Aileni, B. Costea, respectiv Alexa, Ed. Petrea (pen)

FC Slobozia Forest – FC Wolves 4-4
Marcatori: Chișcan (2), Scafaru (2), respectiv I. Andrei, Păpăruz (2), Elvis

FC Vișoianu – FC Astoria Knights 1-4
Marcatori: Roșca, respectiv Isăilă, Sav (2), Ed. Dulcianu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<