Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amonte produce surpriza și îi aplică lui Young Boys prima înfrângere

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔04.April 2023
Amonte produce surpriza și îi aplică lui Young Boys prima înfrângere

Campioana în exercițiu a produs șocul etapei a 2-a din Divizie, după ce Astoria deschisese ziua cu o remiză în fața Luceafărului, scor 1-1, Carp jr. marcând la ultima fază a partidei.

Aflată la al treilea meci direct cu Young Boys, Amonte s-a apropiat ușor-ușor de victorie, după ce reușise un egal, 1-1, în Supercupa Comunei Ciurea. La prima confruntare, Amonte a cedat în semifinalele Cupei Diviziei de Ciurea.

Duminică, însă, Amonte, cu Ionuț Amariței sclipitor în atac și Alin Dumitriu alergând neîntrerupt, a intrat la pauză cu un șocant 3-0. Ulterior, Young Boys a dat impresia că se poate agața de un punct, asemeni celeilalte favorite a zilei – Luceafărul, dar Amonte a mai lovit încă o dată, încheind socotelile și demonstrând o dată în plus că nu și-a spus încă ultimul cuvânt.

Etapa a continuat cu FC Wolves-FC Vișoianu, “albii” impunându-se destul de clar în fața unui adversar care pare să nu se regăsească în acest start de sezon.

CS Ciurea a bifat, la rândul ei, 3 puncte în compania unui adversar care câștigase în prima etapă. “Portocala Mecanică” nu a avut probleme cu FC Tineretului, încântând asistența prin jocul ei de pase, devenit marcă înregistrată în Divizie, și prin cooptarea unui fost jucător excelent de minifotbal. Este vorba despre Andrei Aparaschivei, care a avut un debut de impact în Divizie, servindu-și colegii din atac în câteva rânduri.

Etapa s-a încheiat așa cum începuse, cu o remiză scoasă in-extremis de Viitorul Hlincea. Un penalti acordat a făcut ca Slobozia și Hlincea să fie recompensate cu câte un punct, la finalul unei partide cu patru goluri.

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

Luceafărul Lunca Cetătuii – FC Astoria Knights 1-1
Au marcat: Carp, respectiv Ed. Dulcianu

Young Boys Ciurea – Amonte Ciurea 2-4
Au marcat: Danciu, Plumbu, respectiv Amariței (2), Dumitriu, Grădinaru

FC Wolves – FC Vișoianu 1-3
Au marcat: Păpăruz, respectiv Elisei, Băsescu, Ungureanu

CS Ciurea – FC Tineretului 7-2
Au marcat: Mandiuc, Tanasă (2), Neagu, Popa, Gurzun, Aparaschivei, respectiv S. Ilieș, Dumbravă

Viitorul Hlincea – FC Slobozia Forest 2-2
Au marcat: Chișcan, Duca, respectiv Ed. Petrea (2, pen)

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<