Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Favoriții au căzut pe capete, în etapa a 6-a din Divizie

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔01.May 2023
Favoriții au căzut pe capete, în etapa a 6-a din Divizie

Astoria Knights, Amonte Ciurea și Young Boys au pierdut în mod surprinzător meciurile programate în etapa a 6-a din campionatul Diviziei de Ciurea. FC Dumbrava, care a trecut cu emoții de Slobozia, Luceafărul și CS Ciurea, echipe care au “stat”, sunt marile câștigătoare în ceea ce privește lupta pentru primele poziții ale clasamentului. Altfel, Viitorul Hlincea și Stejarul Ciurea și-au trecut în cont primele victorii din sezonul IV al Diviziei.

Ziua a început cu o surpriză, “cavalerii” din Astoria capotand în fața lui Hlincea, adversar care s-a prezentat la teren în număr fix: 8+1!

Deși a condus în două rânduri, 1-0 și 2-1, Astoria avea să piardă lupta cu Hlincea, care a avut în Marcel Muraru un om inspirat pe faza ofensivă. Marcel, transferat în vara la “vișinii”, a obținut penaltiul din care Alexa a egalat situația, 1-1, închizând ulterior tabela, scor 4-2.

Nici Amonte nu s-a simțit prea bine, după cele două goluri încasate din partea Stejarului pe contraatac. Spre final, când lucrurile păreau să revină pe făgașul normal, cu minim o remiză, după reușitele lui Amariței și Ștefan Dăscălescu, Stejarul a dat lovitura de grație prin Răzvan Rusu.

Un rezultat șoc puteam consemna și în FC Dumbrava-Slobozia Forest, dar, finalmente, Dumbrava și-a respectat statutul de favorită și s-a impus cu emoții, 3-2, în condițiile în care a avut avantaj de trei goluri.

Cel mai clar scor al rundei a fost obținut de Vișoianu, 6-2 vs FC Tineretului, “albii” reușind astfel să își spele rușinea din etapa precedentă. Marian Paiu, cu un hat-trick, Cristi Ungureanu, autor al unei duble, și Lipovanu, cu un șut superb din alergare, au contribuit la “setul” lui Vișoianu.

Epilogul etapei a respectat tiparul amintit în titlu, Young Boys pierzând al doilea meci din actuala stagiune, scor 1-3, în fața “lupilor”. Jocul echipei antrenate de Marian Aminar nu funcționează la cotele anticipate în presezon, iar Wolves, o echipă imprevizibilă, a profitat de acest lucru, urcând pe primul loc în ierarhie cu aceste trei puncte.

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

Viitorul Hlincea – FC Astoria Knights 4-2
Marcatori: Alexa (2), Hrib, Muraru, respectiv Ed. Dulcianu, Andone

Stejarul Ciurea – Amonte Ciurea 3-2
Marcatori: I. Lepădatu, I. Rusu, R. Rusu, respectiv Amariței, Șt. Dăscălescu

FC Dumbrava – FC Slobozia Forest 3-2
Marcatori: S. Sîrbu, Amarandei, Soroceanu, respectiv Ciubotariu (pen), Duca

FC Tineretului – FC Vișoianu 2-6
Marcatori: Rădeanu, Pruteanu, respectiv Lipovanu, Paiu (3), Ungureanu (2)

Young Boys Ciurea – FC Wolves 1-3
Marcatori: Gulai, respectiv Balan (pen), M. Loghin (pen), Rotariu

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<