Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

“Lupii” rămân pe primul loc în Divizie, după un meci nebun cu Stejarul. Luceafărul, la prima înfrângere stagională

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔16.May 2023
“Lupii” rămân pe primul loc în Divizie, după un meci nebun cu Stejarul. Luceafărul, la prima înfrângere stagională

Stejarul Ciurea și FC Wolves au fost la originea unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri din istoria Diviziei, prin prisma revenirilor pe tabelă și a finalului nebun de meci, în care s-au marcat foarte multe goluri. Pe fondul unui duel care anunța într-o oarecare măsură haosul pe fază defensivă, ambele echipe având probleme în acest compartiment, Stejarul a dat impresia că deține controlul, distanțându-se la două goluri (3-1).

Nimic nu anunța iureșul ce avea să urmeze. Totul a început de la cele două autogoluri înscrise de Lucian Grosaru (fundașul Stejarului), fapt nemaiîntâlnit până acum în Divizie. Tiberiu Păpăruz a adus-o pe Wolves pentru prima dată la conducere, apoi Răzvan Rusu a realizat “dubla”, restabilind egalitatea. În minutul de prelungire acordat de arbitrul Marian Nistor, Păpăruz a mai înscris încă o dată pentru o victorie entuziasmantă a “lupilor”.

Ziua a început cu CS Ciurea – Astoria Knights, “Portocala Mecanică” având câștig de cauză în urma celor două goluri înscrise în repriza secundă. Pe măsură ce avansam în meci, deși CS domina, s-a creat impresia că o remiză devenea din ce în ce mai probabilă. După un penalty ratat, al doilea în etape consecutive, Radu Tanasă a deschis scorul pentru CS. Kevin Iacob a stabilit scorul final, printr-un șut din unghi.

Considerat cel mai atractiv meci al etapei, FC Dumbrava-Luceafărul s-a încheiat cu victoria la limită a Dumbravei, după ce fundașul Constantinescu a deviat în proprie poartă o minge trimisă spre lateral de Amariei.

FC Vișoianu și Amonte Ciurea nu au întâmpinat probleme în fața unor adversari din partea inferioară a clasamentului, “albii” ajungând la 9 puncte din 15 posibile. Campioana în exercițiu s-a instalat în coasta liderului, la un punct distanță, dar și un meci mai puțin disputat, privind cu regret în urmă, după ce a avut egalul in mână cu Stejarul Ciurea (singura înfrângere pentru Alex Rotaru et co.).

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

CS Ciurea – FC Astoria Knights 2-0
Marcatori: Tanasă, K. Iacob

Stejarul Ciurea – FC Wolves 4-5
Marcatori: I. Lepădatu (pen), I. Rusu, R. Rusu (2), respectiv Rotariu (2), Grigoraș, Păpăruz (2)
*Două autogoluri, au fost creditați cu gol Rotariu și Grigoraș

FC Dumbrava – Luceafărul Lunca Cetățuii 1-0
Unic marcator: Amariei (“Picolo”)

FC Slobozia Forest – FC Vișoianu 2-6
Marcatori: Adi Duca, Emi, respectiv Paiu, Ungureanu, Profesoru’, Băsescu (2), Borș

FC Tineretului – Amonte Ciurea 1-8
Marcatori: S. Ilieș, respectiv Amariței (3), Dumitriu (2), Rotaru, Al. Duca, Rusu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<