Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lupii, înfrângere severă cu Dumbrava. CS Ciurea a capotat în fața Stejarului

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔05.June 2023
Lupii, înfrângere severă cu Dumbrava. CS Ciurea a capotat în fața Stejarului

Lupii au pierdut la scor cu Dumbrava, 1-7, Amonte a trecut, cu emoții, 4-2, de Vișoianu, Astoria a dispus de Slobozia, 5-3, CS Ciurea a cedat în fața Stejarului, 1-3, iar Hlincea a câștigat la mustață, 4-3, duelul cu FC Tineretului, toate acestea în etapa a 11-a a Diviziei de Ciurea (sezonul IV).

După două meciuri în care a fost condusă cu 2-0, Amonte a reușit, la a treia încercare, să revină complet, adjudecându-și victoria cu FC Vișoianu, rezultat care o plasează la o singură lungime de liderul FC Wolves.

Astoria Knights și-a respectat statutul de favorită în fața Sloboziei și a dispus la scor de “verzi”, într-un meci care nu a fost lipsit de istoric. “Cavalerii” au deschis scorul, ca mai apoi să se vadă conduși, pe fondul a două erori comise de portarul Ciprian Mormeci. Totul avea să se încheie cu bine, însă, pentru Astoria, care și-a trecut în cont a treia victorie a sezonului.

“Portocala Mecanică” a avut o evoluție mult sub așteptări împotriva Stejarului și, după un nou penalty ratat într-un moment psihologic al meciului, la scorul de 1-2, i-a cedat toate punctele unui adversar aflat la a treia victimă “cu nume”. Amonte Ciurea și Young Boys s-au pierduseră cu Stejarul în prealabil.

Afișul etapei – FC Wolves – FC Dumbrava – s-a transformat rapid într-un galop de sănătate al jucătorilor în bleu. Dumbrava a prins o zi de grație, iar “lupii” nu au avut timp să se dezmeticească, primind lovitură după lovitură din partea unei echipe care se înscrie astfel cu șanse importante la titlu, alături de Amonte și Luceafărul.

Amonte Ciurea – FC Vișoianu 4-2
Marcatori: Grădinaru, Amariței, Rotaru, Dumitriu, respectiv Băsescu, Profesoru’

FC Astoria Knights – Slobozia Forest 5-3
Marcatori: Sav (3), B. Costea II, Isăilă, respectiv Căliman (2), Scafaru

Stejarul Ciurea – CS Ciurea 3-1
Marcatori: Grosaru, Butnariu (2), respectiv Mertic

FC Wolves – FC Dumbrava 1-7
Marcatori: Rotariu, respectiv Soroceanu (2), Florea (2), Țapu (2), Amarandei

Viitorul Hlincea – FC Tineretului 4-3
Marcatori: Bălan, Alexa (2), Muraru, respectiv J. Ilieș, Rădeanu, S. Ilieș (pen)

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<