Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amonte a “stins” Luceafărul și e favorită la câștigarea sezonului IV al Diviziei de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔13.June 2023
Amonte a “stins” Luceafărul și e favorită la câștigarea sezonului IV al Diviziei de Ciurea

Amonte Ciurea a revenit în stil de mare campioană cu Luceafărul, după un gol înscris timpuriu de Lucian Pârlea, și are prima opțiune la câștigarea titlului în Divizie. Ar fi al doilea trofeu de campioană, tot atâtea câte are și adversara ei directă din această etapă, Luceafărul fiind cea mai titrată echipă.

Ziua a debutat cu remiza a Dumbravei în fața Stejarului, scor 1-1. Echipa manageriată de Bogdan Costea nu a reușit să se impună în compania unui adversar incomod, care avea la activ încă trei victime “cu nume”: Amonte (3-2), Young Boys (2-1) și CS Ciurea (3-1).

Derby-ul dezvoltatorilor imobiliari – FC Vișoianu vs Viitorul Hlincea – a fost adjudecat de “albi”. Portar în etapa precedentă la Vișoianu, Andrei Drăgan a semnat un hat-trick, singurul al etapei, fiind completat de Marian Paiu. Golurile lui Hlincea au fost marcate de Eduard Petrea, ambele din penalty.

A fost o zi bună, dacă nu istorică, pentru Slobozia Forest, echipă care și-a trecut în cont cea de-a doua victorie din palmares. Prima data din sezonul precedent, vs Stejarul Ciurea. Marius Brighiu (“Bebe”) a înscris singurul gol al meciului. Ca urmare a acestui rezultat, Slobozia a făcut rocadă de locuri cu FC Tineretului.

Epilogul etapei le-a pus față în față pe CS Ciurea și Young Boys Ciurea. După un meci străveziu cu Stejarul, CS și-a revenit din pumni și a jucat perfect, scor 3-0, cu “alb-albaștrii” lui Marian Aminar, aflați la a cincea înfrângere.

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

Stejarul Ciurea – FC Dumbrava 1-1
Marcatori: R. Rusu, respectiv A. Sîrbu

Luceafărul – Amonte Ciurea 1-2
Marcatori: Pârlea, respectiv Grădinaru, Amariței

FC Vișoianu – Viitorul Hlincea 4-2
Marcatori: Drăgan (3), Paiu, respectiv Ed. Petrea (2, ambele din penalti)

FC Slobozia Forest – FC Tineretului 1-0
Marcatori: M. Brighiu

CS Ciurea – Young Boys Ciurea 3-0
Marcatori: Mertic, K. Iacob (2)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<