Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Etapa Dumbravei: Amonte a remizat cu Wolves, iar CS Ciurea a ieșit definitiv din calculele titlului

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔19.June 2023
Etapa Dumbravei: Amonte a remizat cu Wolves, iar CS Ciurea a ieșit definitiv din calculele titlului

Etapa a 13-a a fost una cu “ghinion” pentru Amonte și CS Ciurea, iar campionatul s-ar putea decide la golaveraj în cazul în care Dumbrava și Amonte vor merge cap la cap până la finalul ediției a IV-a a Diviziei. Dumbrava și Amonte au fiecare câte 20 de puncte, iar meciul direct s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

În absența căpitanului Alex Rotaru, Amonte nu a reușit să scoată mai mult de un punct în compania “lupilor”, la finalul unui joc extrem de echilibrat, cu puține faze de poartă, balanța putând înclina în favoarea oricărei dintre părți. 0-0 final!

CS Ciurea a pierdut fără drept de apel, 0-2, cu Luceafărul, într-un alt joc în care s-a simțit lipsa unui lider. Este vorba despre Ciprian Baciu, fundașul lui CS.

Luceafărul a fost echipa mai proaspătă, având aproape în permanență inițiativa. CS a rezistat cât a putut, asta și pe fondul unor intervenții reușite ale portarului Nicu Voicu. Doi foști jucători transferați de la FC Vișoianu au contribuit decisiv la acest succes al Luceafărului – Andrei Zamă și Lucian Pârlea.

Vizibil impulsionată de semieșecul lui Amonte, Dumbrava n-a lăsat loc de emoții în disputa cu Vișoianu, adversar pe care l-a surclasat cu un sec 8-0.

Surprinzător sau nu, cel mai spectaculos meci al etapei, daca nu cumva al sezonului, avea să fie furnizat de Young Boys și Viitorul Hlincea. Cele două echipe au căzut de comun acord să aducă și jucători neeligibili, la Young evoluând, cu gol marcat, campionul județean Alexandru Simionescu (Moldova Cristești).

Ceea ce părea a fi o joacă pentru Young Boys, 5-2 în min. 32, a devenit, pe nesimțite, un meci de coșmar. Viitorul Hlincea a revenit incredibil, învingând cu 6-5 și obținând astfel cea de-a treia victorie a sezonului.

Epilogul rundei le-a adus față în față pe Astoria Knights și FC Tineretului. Deși porneau favoriți, “cavalerii” au suferit pentru obținerea celor 3 puncte. Au fost întorși până la pauză de la 1-0 (2-1 Tineretului), cea de-a doua răsturnare de scor fiindu-le favorabilă “cavalerilor”, într-un 3-2 subțire, care le-a dat speranțe la minim un punct celor echipați în verde.

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

FC Wolves – Amonte Ciurea 0-0
Marcatori: –

CS Ciurea – Luceafărul 0-2
Marcatori: Marcator: Zamă, Pârlea

FC Vișoianu – FC Dumbrava 0-8
Marcatori: S. Sârbu (2), Roman (3), Penciu, Marinică, A. Sîrbu

Young Boys – Viitorul Hlincea 5-6
Marcatori: Danciu (2), Simi, Șorea, Ciută, respectiv Spiridon (3), Dăscălescu, Ed Petrea, Muraru

Astoria Knights – FC Tineretului 3-2
Marcatori: Izmană (pen), Cimpoi, Sav, respectiv Rădeanu, Magdici

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<