Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Etapă cu rezultate previzibile în Divizia de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔04.July 2023
Etapă cu rezultate previzibile în Divizia de Ciurea

Penultima etapă a campionatului Diviziei de Ciurea nu a furnizat surprize, toate favoritele trecându-și, pe rând, câte 3 puncte în clasamentul condus de FC Dumbrava. Campioana va fi decisă, duminică, 9 iulie, Amonte Ciurea având nevoie de o victorie la minim 20 de goluri în fața penultimei clasate, FC Slobozia Forest, pentru a repeta performanța din ediția precedentă.

Stejarul Ciurea a confirmat forma bună în care se află, câștigând, la limită, 3-2, cel mai echilibrat joc al rundei. Vlad Lepădatu, autor al unei “duble”, și Iulian Rusu au contribuit decisiv la cel de-al cincilea succes stagional al “alb-roșilor”. Aceste 3 puncte i-au adus formației manageriate de Iulian Gugulică și cea mai bună clasare – LOCUL 6 – din istoria participarilor în Divizie.

Luceafărul a mitraliat-o pe Hlincea, într-un 8-2 care nu mai necesită alte comentarii. Remarcăm totuși prestația atacantului Lucian Pârlea, care a atins o “cifră” rotundă, 10, cu cele 4 goluri marcate în poarta “vișiniilor”.

CS Ciurea a făcut “set” cu Slobozia Forest, acest din urmă rezultat plasând-o pe “Portocala Mecanică” undeva în buza podiumului Diviziei, după un sezon cu multe urcușuri și coborâșuri.

Young Boys Ciurea și FC Astoria Knights ne-au oferit un spectacol agreabil, într-un meci în care aveau să se înscrie 12 goluri. “Cavalerii” au oferit o replică pe măsură în prima repriză, încheiată la egalitate, scor 2-2. Eduard Dulcianu și Cătălin Cimpoi au înscris două goluri de generic. Young Boys s-a prezentat mai bine din punct de vedere fizic în partea secundă, la final consemnându-se o diferența de șase goluri (9-3). După ce a reușit să marcheze cel mai rapid hat-trick din Divizie, Răzvan Danciu a devenit al doilea jucător al sezonului cu 5 reușite într-un meci, urcând astfel pe locul 1 în topul golgeterilor (15 goluri în actuala ediție).

S-a jucat pe sens unic și în FC Tineretului-FC Dumbrava, virtuala campioană angajându-se într-o luptă contracronometru privind numărul golurilor. Echipa lui Bogdan Costea a tras din greu pentru a-și îmbunătăți golaverajul, conștientă fiind că viitoarea campioană se va stabili pe baza acestui criteriu.

REZULTATE ÎNREGISTRATE ȘI MARCATORI

Stejarul Ciurea – FC Vișoianu 3-2
Marcatori: Vl. Lepădatu (2), I. Rusu, respectiv Niculai, Ungureanu (pen)

Viitorul Hlincea – Luceafărul Lunca Cetățuii 2-8
Marcatori: Chitic (2), respectiv Pârlea (4), Filip, Bejinaru, Baranețchi, Nantu

CS Ciurea – FC Slobozia Forest 6-0
Marcatori: Aparaschivei (2), Mertic, Damian, Tanasă, Baciu

Young Boys Ciurea – FC Astoria Knights 9-3
Marcatori: Ciută (3), Danciu (5), Plumbu, respectiv Ed. Dulcianu, Cimpoi (2)

FC Tineretului – FC Dumbrava 1-10
Marcatori: Satala, respectiv Penciu, A. Sîrbu, Țapu, Roman (3), S. Sârbu, Calistru, B. Costea, Soroceanu

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<